Zomers genieten!

Aan de kust, in het bos of in de bergen
Van 9 juli tot 6 september 2021
Boek uw verblijf

Zomers genieten bij Landal

Beleef de zomer van 2021 op één van onze vakantieparken. Of u het nu rustig aan wilt doen of juist actief de natuur in wilt, bij Landal GreenParks heeft u écht vakantie.

Boek nu uw verblijf in de periode van 9 juli tot 6 september 2021.
    • Zorgeloos boeken bij Landal
    • Rust en ruimte in de natuur
    • Zelfvoorziende accommodaties

Zomervakantie bij Landal

Kies uw favoriete bestemming

België
Zeeland
Nederlands-Limburg
Duitsland
Gelderland/Veluwe

Beleef de zomer samen

Faciliteiten op het park

De zon schijnt, vandaag is het een mooie dag om buiten door te brengen met elkaar. Ravotten in de speeltuin, langs de dieren in de dierenweide, midgetgolfen of maak een fietstocht met het gezin. Geniet van mooie momenten samen.

Actief genieten in de bergen

Boottochtjes maken, met de gondel naar boven of wandelingen door de prachtige natuur: jong en oud vermaken zich tijdens een gezinsvakantie in de bergen. De honderden bergmeren staan garant voor veel waterpret.

Landal Adventure: onze nieuwe game voor kids

Gaat u binnenkort met uw kids naar Landal GreenParks? Download dan onze nieuwste innovatieve app Landal Adventure en stuur uw kids op digitale speurtocht op het vakantiepark. Met het verzamelen van grondstoffen kunnen ze zelf een digitale boomhut ontwerpen en bouwen.

Onze accommodaties

Onze accommodaties voelen aan als een thuis midden in de natuur. Het vertrekpunt om park en omgeving te ontdekken. Wilt u iets bijzonders? Wij beschikken ook over een ruim aanbod speciale accommodaties. Geniet met uw familie in een reüniebungalow of verblijf in een kinderbungalow. Wat dacht u van een strandhuisje aan zee of safaritent midden in het bos. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden!
Vind uw ideale accommodatie

Rust, ruimte en natuur

De 95 vakantieparken van Landal GreenParks liggen midden in de natuur. Of u nou kiest voor een vakantie in de bergen, aan de kust of in het bos: op één van onze vakantieparken komt u helemaal tot rust. Of verken de omgeving op de fiets of tijdens een wandeling. Ook de kids vervelen zich geen moment. Zij kunnen kanoën, de uitkijktoren beklimmen of ravotten in het klimbos. Ontdek het groen van de natuur!

De leukste bestemmingen in de zomervakantie

Boek uw zomervakantie bij Landal GreenParks

Land of regio
Selecteer verblijfsduur
vr 9 jul 2021
Selecteer aankomstdatum