Neem uw hond mee

Natuurlijk mag de hond mee op vakantie, op vrijwel al onze parken zijn ze van harte welkom. Wilt u uw trouwe viervoeter extra verwennen, reserveer dan een speciale hondenbungalow. Aan alles is gedacht: van hondenmand en bench tot omheinde tuin en van een warme hondendouche op het park tot zelfs een speciaal hondenmenu in het restaurant. Hier gaat het gezegde 'geen beter leven dan een hondenleven' zeker op.

Speciaal voor uw viervoeter

Op Landal Twenhaarsveld, Wirfttal, Beach Resort Ooghduyne, MiggelenbergDwergter SandSalztal ParadiesHochwald, ColdenhoveVillage l'Eau d'HeureDarwin ForestRabbit HillHeideheuvelOrveltermarke en Stroombroek zijn hondenbungalows ingericht die beschikken over een kunststof hondenmand, een bench en in hoogte verstelbare voeder- en drinkbakken. In de omheinde tuin kan de hond altijd gemakkelijk naar buiten. Ook zijn er op deze parken extra faciliteiten zoals een hondendouche en een veld waar honden los mogen lopen.
Bekijk de voorwaarden

Landal Aelderholt

Op Landal Aelderholt verblijft u samen met uw trouwe viervoeter in een speciale hondenbungalow, die beschikt over een kunststof hondenmand, een bench en in hoogte verstelbare voeder- en drinkbakken. In de omheinde tuin kan de hond altijd gemakkelijk naar buiten. Er zijn faciliteiten voor hond en eigenaar.
Type 6CD: 6-persoonshondenbungalow

Landal Coldenhove

Op Landal Coldenhove zijn er nu speciale bungalows voor uw hond. Uw trouwe viervoeter kan gewoon meegenieten van de vakantie. De bungalow beschikt over een kunststof hondenmand, een hondenbench, een hondendouche met warm water, voeder- en drinkbak en de tuin is nog eens omheind, zodat uw hond in alle vrede buiten kan spelen. Bovendien ontvangt u bij aankomst een welkomstpakket en is er een speciale menukaart voor uw hond in het restaurant. Er is geen reden meer om uw trouwe viervoeter thuis te laten!
Type 6BD: 6-persoonshondenbungalow

Landal Twenhaarsveld

Verblijf met uw kids en de hond op Landal Twenhaarsveld. Neem uw viervoeter mee voor een extra lange ronde in de mooie omgeving. In het losloopgebied kan de hond zich uitleven. Het park beschikt ook over een hondenzwemplaats en een warme hondendouche om de hond na een zwemavontuur lekker af te spoelen. De dag afsluiten in het restaurant, waar u voor de hond een hondenmenu kunt bestellen. Heeft u een druk programma? Maak dan gebruik van de uitlaatservice.
Type 6CD: 6-persoonshondenbungalow

Landal Beach Resort Ooghduyne

Geniet met uw hond in een echte hondenvilla aan de kust op Landal Beach Resort Ooghduyne. In de hondenvilla vindt u onder andere een hondenmand, hondenbench en voeder- en drinkbak om ook het verblijf voor uw hond zo comfortabel mogelijk te maken. Uw hond heeft heerlijk de ruimte om de villa heen die met een omheining is afgesloten.
Type 4CD: 4-persoonshondenvilla

Landal Wirfttal

Vier vakantie in de hondenbungalow op Landal Wirfttal. Terwijl u op uw terras van het zonnetje geniet, kan uw hond rondbanjeren in de omheinde tuin. Er is een hondendouche met warm water bij de bungalow en een hondenspeeltuin op het park. In de omgeving vindt u een hondenpension en hondenschool.
Type 6BD: 6-persoonshondenbungalowType 4BD: 4-persoonshondenbungalow

Landal Salztal Paradies

Verblijf in het hondenappartement op Landal Salztal Paradies en geniet samen met uw gezin en hond van een onbezorgde vakantie. Dit park ligt direct aan het bos, ideaal voor lange wandelingen met uw trouwe viervoeter. Bij terugkomst kunt u de hond afspoelen onder de hondendouche en gezellig borrelen in het appartement voorzien van alle gemakken voor hond en baas. 
Type 6CD: 6-persoonshondenappartement

Landal Hochwald

Verwen uw hond met een verblijf op Landal Hochwald. Hier zijn speciale hondenbungalows ingericht en het park biedt prachtige plekken voor een fijne wandeling met uw viervoeter. Bij aankomst ontvangt u een welkomstpakket met leuke verrassingen voor uw hond en in de ParkShop worden nog meer leuke hondenartikelen aangeboden.
Type 6CD: 6-persoonshondenbungalowType 6BD: 6-persoonshondenbungalow

Landal Dwergter Sand

Geniet samen met uw hond van een ontspannen vakantie op Landal Dwergter Sand. In de bungalow zijn speciale hondenvoorzieningen getroffen om de vakantie voor uw trouwe viervoeter ook comfortabel te maken. Zo heeft uw trouwe viervoeter in de bungalow een kunststof hondenmand, een bench en in hoogte verstelbare voeder- en drinkbak. Op het hondenparcours traint u de vaardigheden van uw viervoetige vriend.
Type 8BD: 8-persoonshondenbungalowType 4BD: 4-persoonsbungalow

Landal Village l'Eau d'Heure

Een heerlijke vakantie doorbrengen met uw viervoeter? Dan bent u op Landal Village l’Eau d’Heure aan het juiste adres. Onze speciale hondenbungalows zijn van alle gemakken voorzien zodat u de etensbak, het slaapkussen en de bench gewoon thuis kunt laten. In de omgeving kunt u eindeloos wandelen terwijl uw hond zich kan uitleven op het agility-parcours en in het meer.

En wilt u uw hond schoon mee terug naar huis nemen? Maak dan gebruik van de dogwash.
Type 6CD: 6-persoonsbungalow

Landal Miggelenberg

Vier vakantie met uw hond op Landal Miggelenberg. De vierpersoonsbungalow is voorzien van een kunststof hondenmand, een voeder- en drinkbak en een hondenbench. De tuin is omheind zodat uw trouwe viervoeter er heerlijk kan rondrennen. Wilt u uiteten en uw hond graag meenemen? Honden zijn van harte welkom in het restaurant.
Type 4CD: 4-persoonshondenbungalow

Landal Darwin Forest

Gaat u lekker op vakantie? De hond wil natuurlijk ook vakantie vieren! Op Landal Darwin Forest kunt u met uw hond in de speciale hondenbungalow verblijven. U heeft weinig omkijken naar de hond. Uw trouwe viervoeter kan zich uitleven in de tuin met omheining. De kids zullen het ook geweldig vinden. Na een actieve dag kunt u uw hond gemakkelijk wassen bij de hondendouche.
Type 4LJD: 4-persoonshondenbungalow

Landal Rabbit Hill

De Veluwe verkennen samen met uw trouwe viervoeter? Ontdek het grote aanbod aan wandelpaden in dit prachtige natuurgebied. En daarna lekker bijkomen in uw speciale hondenbungalow op Landal Rabbit Hill. Deze bungalow beschikt over een omheinde tuin, hondenbench en -mand en in de hoogte verstelbare voeder- en drinkbak. Na een modderig uitstapje kunt u uw hond afspoelen in de hondendouche. 
Type 6BD: 6-persoonshondenbungalow

Landal Heideheuvel

Vier samen met uw hond vakantie op Landal Heideheuvel en ontdek de mooiste plekken rondom het park. Ga erop uit met uw trouwe viervoeter en geniet van de prachtige natuur om u heen. Bij terugkomst kunt u uw hond afspoelen in de hondendouche. In de speciale hondenbungalow vindt u bij aankomt een welkomstpakket met leuke verrassingen voor uw hond. Ook beschikt de bungalow over een bench, kunstof hondenmand, omheinde tuin en een voeder- en drinkbak.
Type 6CD: 6-persoonshondenbungalow

Landal Orveltermarke

Vier uw vakantie in de hondenbungalow op Landal Orveltermarke. Dit park ligt gelegen in de Drentse natuur, ideaal voor lange wandelingen met uw trouwe viervoeter. Bij terugkomst kunt u genieten in uw bungalow die van alle gemakken voorzien zijn voor hond en baas.  
Type 6CD: 6-persoonshondenbungalow

Landal Stroombroek

Geniet samen met uw trouwe viervoeter van uw vakantie op Landal Stroombroek. Het park beschikt over een hondenzwemvijver en een hondendouche om de hond na een zwemavontuur lekker af te spoelen. De 6-persoonshondenbungalow is uitgerust met een hondenbench, kunststof hondenmand en (in hoogte verstelbare) voeder- en drinkbak. In de omheinde tuin kan uw hond zich heerlijk uitleven. Gezellig met het hele gezin uiteten? Dan hoeft er niemand achter te blijven! Honden zijn ook van harte welkom in het restaurant.
Type 6CD: 6-persoonshondenbungalow

Vuurwerkvrije parken

Heeft uw hond angst voor vuurwerk of wilt u de feestdagen eens rustig vieren zonder geknal? Verblijf op één van onze vuurwerkvrije parken tijdens de jaarwisseling. Al enkele jaren zijn deze zeer populair bij families met honden vanwege de rust en de extra faciliteiten, zoals een feestelijk hondenbuffet.
Boek een vuurwerkvrij verblijf