Neem je hond mee

Natuurlijk mag de hond mee op vakantie, op vrijwel al onze parken zijn ze van harte welkom. Wil je jouw trouwe viervoeter extra verwennen, reserveer dan een speciale hondenbungalow. Aan alles is gedacht: van hondenmand en bench tot omheinde tuin en van een warme hondendouche op het park tot zelfs een speciaal hondenmenu in het restaurant. Hier gaat het gezegde 'geen beter leven dan een hondenleven' zeker op.

Speciaal voor jouw viervoeter

Op Landal Twenhaarsveld, Wirfttal, Beach Resort Ooghduyne, MiggelenbergDwergter SandSalztal ParadiesHochwald, ColdenhoveVillage l'Eau d'HeureDarwin ForestRabbit HillHeideheuvelOrveltermarke en Stroombroek zijn hondenbungalows ingericht die beschikken over een kunststof hondenmand, een bench en in hoogte verstelbare voeder- en drinkbakken. In de omheinde tuin kan de hond altijd gemakkelijk naar buiten. Ook zijn er op deze parken extra faciliteiten zoals een hondendouche en een veld waar honden los mogen lopen.
Bekijk de voorwaarden

Landal Aelderholt

Op Landal Aelderholt verblijf je samen met jouw trouwe viervoeter in een speciale hondenbungalow, die beschikt over een kunststof hondenmand, een bench en in hoogte verstelbare voeder- en drinkbakken. In de omheinde tuin kan de hond altijd gemakkelijk naar buiten. Er zijn faciliteiten voor hond en eigenaar.
Type 6CD: 6-persoonshondenbungalow

Landal Coldenhove

Op Landal Coldenhove zijn er nu speciale bungalows voor jouw hond. Je trouwe viervoeter kan gewoon meegenieten van de vakantie. De bungalow beschikt over een kunststof hondenmand, een hondenbench, een hondendouche met warm water, voeder- en drinkbak en de tuin is nog eens omheind, zodat je hond in alle vrede buiten kan spelen. Bovendien ontvang je bij aankomst een welkomstpakket en is er een speciale menukaart voor de hond in het restaurant. Er is geen reden meer om jouw trouwe viervoeter thuis te laten!
Type 6BD: 6-persoonshondenbungalow

Landal Twenhaarsveld

Verblijf met de kids en de hond op Landal Twenhaarsveld. Neem jouw viervoeter mee voor een extra lange ronde in de mooie omgeving. In het losloopgebied kan de hond zich uitleven. Het park beschikt ook over een hondenzwemplaats en een warme hondendouche om de hond na een zwemavontuur lekker af te spoelen. De dag afsluiten in het restaurant, waar je voor de hond een hondenmenu kunt bestellen. Heb je een druk programma? Maak dan gebruik van de uitlaatservice.
Type 6CD: 6-persoonshondenbungalow

Landal Beach Resort Ooghduyne

Geniet met jouw hond in een echte hondenvilla aan de kust op Landal Beach Resort Ooghduyne. In de hondenvilla vind je onder andere een hondenmand, hondenbench en voeder- en drinkbak om ook het verblijf voor je hond zo comfortabel mogelijk te maken. De hond heeft heerlijk de ruimte om de villa heen die met een omheining is afgesloten.
Type 4CD: 4-persoonshondenvilla

Landal Wirfttal

Vier vakantie in de hondenbungalow op Landal Wirfttal. Terwijl jij op jouw terras van het zonnetje geniet, kan de hond rondbanjeren in de omheinde tuin. Er is een hondendouche met warm water bij de bungalow en een hondenspeeltuin op het park. In de omgeving vind je een hondenpension en hondenschool.
Type 6BD: 6-persoonshondenbungalowType 4BD: 4-persoonshondenbungalow

Landal Salztal Paradies

Verblijf in het hondenappartement op Landal Salztal Paradies en geniet samen met je gezin en hond van een onbezorgde vakantie. Dit park ligt direct aan het bos, ideaal voor lange wandelingen met jouw trouwe viervoeter. Bij terugkomst kun je de hond afspoelen onder de hondendouche en gezellig borrelen in het appartement voorzien van alle gemakken voor hond en baas. 
Type 6CD: 6-persoonshondenappartement

Landal Hochwald

Verwen je hond met een verblijf op Landal Hochwald. Hier zijn speciale hondenbungalows ingericht en het park biedt prachtige plekken voor een fijne wandeling met jouw viervoeter. Bij aankomst ontvang je een welkomstpakket met leuke verrassingen voor de hond en in de ParkShop worden nog meer leuke hondenartikelen aangeboden.
Type 6CD: 6-persoonshondenbungalowType 6BD: 6-persoonshondenbungalow

Landal Dwergter Sand

Geniet samen met jouw hond van een ontspannen vakantie op Landal Dwergter Sand. In de bungalow zijn speciale hondenvoorzieningen getroffen om de vakantie voor je trouwe viervoeter ook comfortabel te maken. Zo heeft je trouwe viervoeter in de bungalow een kunststof hondenmand, een bench en in hoogte verstelbare voeder- en drinkbak. Op het hondenparcours train je de vaardigheden van je viervoetige vriend.
Type 8BD: 8-persoonshondenbungalowType 4BD: 4-persoonsbungalow

Landal Village l'Eau d'Heure

Een heerlijke vakantie doorbrengen met jouw viervoeter? Dan ben je op Landal Village l’Eau d’Heure aan het juiste adres. Onze speciale hondenbungalows zijn van alle gemakken voorzien zodat je de etensbak, het slaapkussen en de bench gewoon thuis kunt laten. In de omgeving kun je eindeloos wandelen terwijl jouw hond zich kan uitleven op het agility-parcours en in het meer.

En wil je jouw hond schoon mee terug naar huis nemen? Maak dan gebruik van de dogwash.
Type 6CD: 6-persoonsbungalow

Landal Miggelenberg

Vier vakantie met jouw hond op Landal Miggelenberg. De vierpersoonsbungalow is voorzien van een kunststof hondenmand, een voeder- en drinkbak en een hondenbench. De tuin is omheind zodat je trouwe viervoeter er heerlijk kan rondrennen. Wil je uiteten en de hond graag meenemen? Honden zijn van harte welkom in het restaurant.
Type 4CD: 4-persoonshondenbungalow

Landal Darwin Forest

Ga je lekker op vakantie? De hond wil natuurlijk ook vakantie vieren! Op Landal Darwin Forest kun jij met de hond in de speciale hondenbungalow verblijven. Je heeft weinig omkijken naar de hond. Jouw trouwe viervoeter kan zich uitleven in de tuin met omheining. De kids zullen het ook geweldig vinden. Na een actieve dag kun je de hond gemakkelijk wassen bij de hondendouche.
Type 4LJD: 4-persoonshondenbungalow

Landal Rabbit Hill

De Veluwe verkennen samen met jouw trouwe viervoeter? Ontdek het grote aanbod aan wandelpaden in dit prachtige natuurgebied. En daarna lekker bijkomen in de speciale hondenbungalow op Landal Rabbit Hill. Deze bungalow beschikt over een omheinde tuin, hondenbench en -mand en in de hoogte verstelbare voeder- en drinkbak. Na een modderig uitstapje kun je de hond afspoelen in de hondendouche. 
Type 6BD: 6-persoonshondenbungalow

Landal Heideheuvel

Vier samen met jouw hond vakantie op Landal Heideheuvel en ontdek de mooiste plekken rondom het park. Ga erop uit met jouw trouwe viervoeter en geniet van de prachtige natuur om je heen. Bij terugkomst kun je de hond afspoelen in de hondendouche. In de speciale hondenbungalow vind je bij aankomt een welkomstpakket met leuke verrassingen voor de hond. Ook beschikt de bungalow over een bench, kunstof hondenmand, omheinde tuin en een voeder- en drinkbak.
Type 6CD: 6-persoonshondenbungalow

Landal Orveltermarke

Vier jouw vakantie in de hondenbungalow op Landal Orveltermarke. Dit park ligt gelegen in de Drentse natuur, ideaal voor lange wandelingen met je trouwe viervoeter. Bij terugkomst kun je genieten in de bungalow die van alle gemakken voorzien zijn voor hond en baas.  
Type 6CD: 6-persoonshondenbungalow

Landal Stroombroek

Geniet samen met jouw trouwe viervoeter van je vakantie op Landal Stroombroek. Het park beschikt over een hondenzwemvijver en een hondendouche om de hond na een zwemavontuur lekker af te spoelen. De 6-persoonshondenbungalow is uitgerust met een hondenbench, kunststof hondenmand en (in hoogte verstelbare) voeder- en drinkbak. In de omheinde tuin kan de hond zich heerlijk uitleven. Gezellig met het hele gezin uiteten? Dan hoeft er niemand achter te blijven! Honden zijn ook van harte welkom in het restaurant.
Type 6CD: 6-persoonshondenbungalow

Vuurwerkvrije parken

Heeft jouw hond angst voor vuurwerk of wil je de feestdagen eens rustig vieren zonder geknal? Verblijf op één van onze vuurwerkvrije parken tijdens de jaarwisseling. Al enkele jaren zijn deze zeer populair bij families met honden vanwege de rust en de extra faciliteiten, zoals een feestelijk hondenbuffet.
Boek een vuurwerkvrij verblijf