Mag jouw huisdier mee?

Per bungalow zijn één of twee huisdieren toegestaan. Wanneer je jouw huisdier mee wilt brengen, dien je dit bij de reservering aan te geven. Toeslag per huisdier: € 5,75 per nacht , gekooide dieren zijn gratis. Houd er rekening mee dat er een beperkt aantal bungalows voor huisdieren beschikbaar is. Van losloopgebieden hebben wij een overzicht gemaakt.

Speciaal voor jouw viervoeter

Op Landal Twenhaarsveld, Wirfttal, Beach Resort Ooghduyne, MiggelenbergDwergter SandSalztal ParadiesHochwald, ColdenhoveVillage l'Eau d'HeureDarwin ForestRabbit HillHeideheuvelOrveltermarke, Stroombroek en Søhøjlandet zijn hondenbungalows ingericht die beschikken over een kunststof hondenmand, een bench en in hoogte verstelbare voeder- en drinkbakken. In de omheinde tuin kan de hond altijd gemakkelijk naar buiten. Ook zijn er op deze parken extra faciliteiten zoals een hondendouche en een veld waar honden los mogen lopen.
Hondenbungalows

Liever een huisdiervrije vakantie?

Als je liever op een huisdiervrij park verblijft, kun je terecht op de huisdiervrije parken Landal Vitamaris op Schiermonnikoog, Landal Kaap West op Terschelling en Landal Vierwaldstättersee in Zwitserland. Daarnaast zijn er huisdiervrije accommodaties op ieder park. Hierin zijn huisdieren niet toegestaan. Deze accommodaties zijn beperkt in aantal en zijn met voorkeur te reserveren.

Jouw hond voelt zich ook thuis

Op Landal Twenhaarsveld en Landal Wirfttal vier je vakantie in een echte hondenbungalow, waar hond en baasje zich direct thuis voelen. De tuin is omheind, de hondenmand en bench staan klaar en de woning ligt vlakbij de uitgang naar het bos. Er zijn extra faciliteiten zoals een warme hondendouche, een hondenmenu in het restaurant, een zwemplaats en een losloopveld. In de prachtige omgeving neem je jouw viervoeter mee voor een wandeling.
Bekijk de hondenbungalows