Stoer kamperen in een safaritent

's Ochtends ontbijten op de houten veranda en 's avonds een welverdiend drankje bij de ondergaande zon drinken. Kom eens met eigen zintuigen genieten van een supersafari op de Veluwe, Texel en in Saar/Hunsrück door te verblijven in één van onze safaritenten.
Bekijk de video

Luxe safaritenten

Midden in de natuur bij Landal ColdenhoveLandal Rabbit Hill, Landal Glamping NeufchâteauLandal Gooise HeideLandal Sluftervallei en Landal Warsberg liggen de luxe safaritenten! Iedereen die ze ziet raakt helemaal enthousiast door de prachtige ligging, afwerking en inrichting, met veel smaak en gevoel voor detail. Deze safaritenten kunnen zo in een styling magazine voor het ultieme buitenleven!

De natuur binnen handbereik

Je verblijft in een authentieke canvastent. Hier hoor je vooral de stilte, maar ook zacht geritsel van vogels en eekhoorns, die ook dit plekje op Coldenhove, Rabbit Hill en Warsberg zo waarderen. Dit is geen kamperen, maar optimaal genieten van alles om je heen. Een echte belevenis! Ook de kinderen zullen het naar hun zin hebben: op avontuur in de bossen, hutten bouwen en sporen zoeken.

Van alle gemakken voorzien

Deze ervaring is niet alleen indrukwekkend maar ook buitengewoon comfortabel. De safaritenten zijn namelijk van vele gemakken voorzien. Zo vind je er een compleet ingericht keukenblok, een loungehoek en een eettafel. Samen geniet je op de gezellige veranda.  
Landal Glamping Neufchâteau
Natuur, rust en luxe vind je op deze charmante glamping, gelegen aan de bovenloop van het riviertje de Vierre en midden in het bos van de Ardennen. Je verblijft in een tent maar bent toch van alle gemakken voorzien. Zo zijn de glampingtenten allemaal voorzien van eigen badkamer met toilet, comfortabele bedden, een keukenblok en zithoek. Door de gezellige veranda geniet je het hele jaar van het echte buitenleven.

Landal Gooise Heide

Ervaar het beste van twee werelden: genieten van het buitenleven, maar toch alles bij de hand. In de luxe vier-, vijf- en zespersoons safaritenten op Landal Gooise Heide ontbreekt het je echt aan niets. Dit park bestaat enkel uit safaritenten, wat zorgt voor een gemoedelijke sfeer. Je kunt op Landal Gooise Heide verblijven van april tot medio oktober. 

Boek jouw verblijf

Mede door de overkapte veranda met robuuste meubelen bieden de safaritenten een unieke buitenbelevenis. Zie je jezelf hier al zitten op een warme zomeravond? Je bent tijdens een verblijf op Landal nog nooit zó dicht bij de
natuur geweest. De tenten zijn beschikbaar op Landal ColdenhoveLandal Rabbit Hill, Landal Sluftervallei en Landal Warsberg.
Land of regio
Selecteer verblijfsduur
Aankomstdatum
Selecteer aankomstdatum
Filters
Land of regio
Selecteer verblijfsduur
Aankomstdatum
Selecteer aankomstdatum
Select countries & regions Select stay type Select arrival date
Select countries & regions Select stay type Select arrival date