Van alle gemakken voorzien

Landal GreenParks introduceert in samenwerking met de Nederlandse Vereniging voor Slechthorenden (NVVS) de eerste vakantiewoning voor gasten met een gehoorbeperking. Voor uw gemak en comfort ingericht. Ontdek de Gehoorvilla op Landal Rabbit Hill en geniet van een vakantie op de Veluwe.
Type 6CSH: 6-persoons Gehoorvilla

Slimme aanpassingen

De speciale bungalow voor slechthorenden is voorzien van een aantal slimme aanpassingen, maar ook extra functionele en leuke elementen. Zo is er een ringleiding voor weergave van radio-, dvd- en tv-geluid. De rookmelder is gekoppeld aan een wek- en waarschuwingssysteem. Dit systeem zorgt voor alarmering via intense lichtsignalen en een trilsignaal onder de matras. De wekker werkt ook op deze manier. Bij de receptie kunt u ook gebruikmaken van de ringleiding. Comfort en gemak voor u!

Extra: Wii-spelcomputer

De bungalow voor slechthorenden heeft als extraatje een Wii-spelcomputer, die ook via de ringleiding kan worden aangesloten en waarvan het geluid wordt versterkt. Zo wordt uw verblijf nóg leuker! Laat u uitdagen door de kids en geniet samen van een onbezorgde vakantie.

Samenwerking met NVVS

In samenwerking met de Nederlandse Vereniging voor Slechthorenden (NVVS) introduceren wij de eerste vakantiewoning voor gasten met een gehoorbeperking. Hiermee wordt het voor dove en slechthorende gasten makkelijker en dus leuker om op vakantie te gaan. Wanneer er animo voor is, zal het aantal gehoorvilla’s in de toekomst uitgebreid worden, ook op andere parken.

Reserveren?

Deze bungalow (type 6CSH op Landal Rabbit Hill) is uitsluitend per mail (info@landal.com) of telefonisch via 0900 - 8842 (€ 1 per gesprek + de gebruikelijke belkosten) boekbaar.