Reserveren?

Bungalow type 4CSH op Landal Heihaas is boekbaar via de website. Voor meer informatie over onze Gehoorvilla’s en boekingen kun je contact opnemen met het Contact Center 0900 - 8842 (gebruikelijke belkosten).

Van alle gemakken voorzien

Landal GreenParks introduceert in samenwerking met de Nederlandse Vereniging voor Slechthorenden (NVVS) vakantiewoningen voor gasten met een gehoorbeperking. Voor jouw gemak en comfort ingericht. Ontdek de Gehoorvilla’s op Landal Heihaas en geniet van een vakantie op de Veluwe.
Type 4CSH: 4-persoons Gehoorvilla

Slimme aanpassingen

De speciale bungalow voor slechthorenden is voorzien van een aantal slimme aanpassingen, maar ook extra functionele en leuke elementen. Zo is er een ringleiding voor weergave van radio-, dvd- en tv-geluid. De rookmelder is gekoppeld aan een wek- en waarschuwingssysteem. Dit systeem zorgt voor alarmering via intense lichtsignalen en een trilsignaal onder de matras. De wekker werkt ook op deze manier. Comfort en gemak!

Samenwerking met NVVS

In samenwerking met de Nederlandse Vereniging voor Slechthorenden (NVVS) introduceren wij de eerste vakantiewoning voor gasten met een gehoorbeperking. Hiermee wordt het voor dove en slechthorende gasten makkelijker en dus leuker om op vakantie te gaan. Wanneer er animo voor is, zal het aantal gehoorvilla’s in de toekomst uitgebreid worden, ook op andere parken.