Glamping

Luxe kampeervakantie in een safaritent
Glamping bij Landal Glamping bij Roompot
Luxe kamperen is...
... het buitenleven ervaren in een safaritent! Comfortabel, met eigen keuken, slaapkamer, woonkamer en badkamer, beleef je jouw glamping-avontuur midden in de natuur.

Omdat Landal en Roompot nu één bedrijf zijn, zijn we verheugd je een nog groter portfolio en dus meer glampingbestemmingen met safaritenten te kunnen presenteren.
Landal safaritenten
Safaritenten bij Roompot
We hebben hieronder 5x in luxe kamperen op een Roompot glamping park voor je uitgelicht, maar er is meer. Ontdek alle Roompot glampingmogelijkheden >

Antwoord op al jouw vragen

Waarom communiceren wij als Landal de Roompot safaritenten?
Roompot en Landal GreenParks zijn nu een gezamenlijk bedrijf. Samen willen we alle gasten een onvergetelijke vakantie bezorgen en voor iedereen de juiste accommodatie aanbieden.
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Van wie ontvang ik de boekingsbevestiging en met wie kan ik contact opnemen als ik vragen heb?
De accommodaties worden geboekt via de Roompot website. Na een succesvolle boeking ontvang je binnen een uur een boekingsbevestiging per e-mail van Roompot.

Heb je vragen over het boeken van een strandhuisje? Onze Roompot collega's staan voor je klaar om al jouw vragen over het boeken te beantwoorden via 088 - 0444999.
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Kan ik alle Roompot parken boeken via de website van Landal?
Nee, het is momenteel niet mogelijk om de Roompot parken via landal.nl te boeken. Op dit moment kun je alleen boeken via de officiële Roompot website.
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Zijn er verschillen met een boeking bij Landal?
Inbegrepen services & bijkomende kosten
Wat betreft services die inclusief zijn en bijkomende kosten kan er tussen sommige accommodaties een verschil in prijs zitten.

Bij Roompot wordt de borg bijvoorbeeld voor aankomst in rekening gebracht, deze krijg je binnen een week na vertrek weer terug. Bij schade aan de accommodatie kan de borg geheel of gedeeltelijk worden ingehouden.
Per park en accommodaties kunnen de services zoals bedlinnen, handdoeken en eindschoonmaak verschillen.

Je kunt precies zien welke services zijn inbegrepen in de i-knop naast de prijs. Meer informatie vind je bij de veelgestelde vragen.

Reserveringsvoorwaarden
De algemene voorwaarden van Roompot zijn van toepassing op het boeken van de strandhuisjes.
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Is Bollo ook aanwezig op de Roompot parken?
Onze mascotte Bollo is niet aanwezig op de Roompot vakantieparken. In plaats daarvan woont daar zijn goede vriend Koos het konijn, die er naar uitkijkt om je te ontmoeten op de parken.
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?