Hoe wissel ik een Landal Giftcard in?
Je hebt een Landal Giftcard ontvangen. Nu is het tijd om jouw cadeau te verzilveren.
  • Eerst kies je een bestemming. Landal GreenParks heeft ruim 110 vakantieparken in binnen- en buitenland die allemaal middenin de natuur liggen. (Let op: met de giftcard kun je geen verblijf in Groot-Brittannië of op Dormio Resort Eifeler Tor boeken.)
  • Je boekt jouw vakantie online.
  • Bij de betaalopties wissel je de giftcard in. Dat doe je door het kaartnummer (en veiligheidscode) van jouw giftcard in te vullen. De veiligheidscode op de fysieke Giftcard vind je achter de kraslaag op de achterkant van de kaart.
  • Het tegoed van de giftcard wordt daarna automatisch verrekend.
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Kan ik na het maken van een boeking betalen met een Landal giftcard?
Onder “Mijn reservering” kun je jouw reservering bekijken en jouw betaalinformatie opvragen. Hier kun je direct jouw openstaande factuur betalen met de Landal Giftcard. Als er na het verzilveren van de giftcard nog een openstaande post is, vragen wij je de restbetaling direct te voldoen. Ga naar je account om jouw boeking te bekijken.

Let op: De Landal giftcard is alleen in te wisselen bij het betalen van een boeking. Het is niet mogelijk de Landal giftcard te gebruiken tijdens het verblijf op het park.
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Wat moet ik doen wanneer ik geen activatiemail heb ontvangen?
Wellicht is de e-mail in je ongewenste e-mail terecht gekomen. Mocht dit niet het geval zijn neem, dan vragen wij je contact op te nemen met ons Contact Center via:0900 - 8842 (gebruikelijke belkosten).
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Zijn er ook parken waar ik mijn giftcard niet kan verzilveren?
De valuta van de giftcard is euro. Je kunt de giftcard alleen verzilveren als je jouw boeking betaalt in euro’s. Reserveringen voor parken Zwitserland en Denemarken kunnen enkel online met giftcard worden betaald en niet bij de receptie op het park. Daarnaast kan met de giftcard geen verblijf in Groot-Brittannië of op Dormio Resort Eifeler Tor geboekt worden. 
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Moet ik een Landal giftcard in één keer besteden?
Nee, dat is niet nodig. De restwaarde op jouw Landal giftcard wordt bewaard en kun je bij een volgend verblijf opnieuw besteden. Het saldo van de Landal giftcard kun je hier checken.
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Hoe kan ik mijn giftcard activeren?
Het saldo op de giftcard is voor de veiligheid nog niet geactiveerd als de bestelling wordt verstuurd. Dit kun je zelf gemakkelijk en snel doen met de activatiecode die je via e-mail ontvangt. Klik op Giftcard activeren en voer jouw giftcard nummer en activatiecode in. Je giftcard is nu geactiveerd en klaar voor gebruik.
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Wat moet ik doen als mijn kaart niet werkt?
Heb je een giftcard per post ontvangen? Dan moet je deze giftcard eerst activeren. Dit kun je zelf gemakkelijk en snel doen met de activatiecode die je via e-mail ontvangt. Klik op Giftcard activeren en voer jouw giftcard nummer en activatiecode in. De giftcard is nu geactiveerd en klaar voor gebruik.

Werkt jouw kaart na het activeren nog steeds niet? Dan vragen wij je contact op te nemen met ons Contact Center via: 0900 - 8842 (gebruikelijke belkosten).
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Wat is het (resterende) saldo van mijn Landal giftcard?
Het saldo van de Landal giftcard kun je hier checken.
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Waar kan ik de veiligheidscode op de Landal Giftcard vinden?
De 6-cijferige veiligheidscode wordt zichtbaar als je de kraslaag achter op de kaart wegkrast. Bij een digitale giftcard staat de veiligheidscode onder het kaartnummer in de e-mail vermeld.

De veiligheidscode heb je nodig als je jouw giftcard wilt verzilveren.

Ook voor het checken van het saldo dien je de veiligheidscode in te voeren.
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?

Niet gevonden wat je zocht?

Ga naar Service & Contact en zoek onder een ander onderwerp of neem contact op met het Contact Center. Geef aan wat je niet kon vinden