Veelgestelde vragen

Bestellen
 • Tot hoelang van te voren kan ik een Landal Giftcard bestellen?

  Wanneer de Landal Giftcard op maandag vóór 17.00 uur wordt besteld is deze dinsdag in huis. Wanneer de Landal giftcard op zaterdag wordt besteld wordt deze op dinsdag bezorgd.

 • Hoe weet ik dat mijn bestelling is gelukt?

  Je ontvangt van ons een bevestigingsmail over jouw bestelling. Heb je geen bevestigingsmail ontvangen? Kijk dan eerst of deze e-mail in jouw ongewenste e-mail is terecht gekomen. Is dit niet het geval dan vragen wij je contact op te nemen met ons Contact Center via: 0900 - 8842 (gebruikelijke belkosten).

 • Wat doe ik wanneer ik geen bevestigingsmail ontvangen heb?

  Heb je geen bevestigingsmail ontvangen? Kijk dan eerst of deze e-mail in je ongewenste e-mail is terecht gekomen. Is dit niet het geval dan vragen wij je contact op te nemen met ons Contact Center via: 0900 - 8842 (gebruikelijke belkosten).

 • Waar koop ik een Landal Giftcard?

  Deze kun je hier kopen. Je kunt een bedrag kiezen tussen € 5 en € 150. We hebben giftcards die we per post versturen of digitale giftcards die we per e-mail opsturen naar de ontvanger.

 • Hoe is mijn Landal Giftcard verpakt?

  Wanneer een giftcard wordt besteld die je per post ontvangt is de kaart verpakt in een leaflet en wordt deze samen met een begeleidende brief verstuurd in een envelop.

Betalen
 • Hoe weet ik of mijn betaling correct ontvangen is?

  Je ontvangt van ons een bevestigingsmail over jouw bestelling. Heb je geen bevestigingsmail ontvangen? Kijk dan eerst of deze e-mail in je ongewenste e-mail is terecht gekomen. Is dit niet het geval dan vragen wij je contact op te nemen met ons Contact Center via: 0900 - 8842 (gebruikelijke belkosten).

 • Wat moet ik doen als mijn betaling niet lukt?

  Kun je geen giftcard bestellen omdat je betaling niet lukt dan vragen wij contact op te nemen met ons Contact Center via: 0900 - 8842 (gebruikelijke belkosten). Wij helpen je graag verder.

 • Kan ik mijn giftcard ook met creditcard betalen?

  Als je een giftcard wilt bestellen, dan kun je direct online betalen. Het is mogelijk om met een creditcard (Visa en Mastercard) te betalen. 

 • Betaal ik verzendkosten?

  Ja, hiervoor betaal je € 2.40.

Activeren en verzilveren
 • Kan ik na het maken van een boeking betalen met een Landal giftcard?

  Onder “Mijn reservering” kun je jouw reservering bekijken en jouw betaalinformatie opvragen. Hier kun je direct jouw openstaande factuur betalen met de Landal Giftcard. Als er na het verzilveren van de giftcard nog een openstaande post is, vragen wij je de restbetaling direct te voldoen. Ga naar je account om jouw boeking te bekijken.

  Let op: De Landal giftcard is alleen in te wisselen bij het betalen van een boeking. Het is niet mogelijk de Landal giftcard te gebruiken tijdens het verblijf op het park.

 • Hoe wissel ik een Landal Giftcard in?

  Je hebt een Landal Giftcard ontvangen. Nu is het tijd om jouw cadeau te verzilveren.

  • Eerst kies je een bestemming. Landal GreenParks heeft ruim 95 vakantieparken in binnen- en buitenland die allemaal middenin de natuur liggen.
  • Je boekt jouw vakantie online.
  • Bij de betaalopties wissel je de giftcard in. Dat doe je door het kaartnummer (en veiligheidscode) van jouw giftcard in te vullen. De veiligheidscode op de fysieke Giftcard vind je achter de kraslaag op de achterkant van de kaart.
  • Het tegoed van de giftcard wordt daarna automatisch verrekend.

 • Wat moet ik doen als mijn kaart niet werkt?

  Heb je een giftcard per post ontvangen? Dan moet je deze giftcard eerst activeren. Dit kun je zelf gemakkelijk en snel doen met de activatiecode die je via e-mail ontvangt. Klik op Giftcard activeren en voer jouw giftcard nummer en activatiecode in. De giftcard is nu geactiveerd en klaar voor gebruik.

  Werkt jouw kaart na het activeren nog steeds niet? Dan vragen wij je contact op te nemen met ons Contact Center via: 0900 - 8842 (gebruikelijke belkosten).

 • Zijn er ook parken waar ik mijn giftcard niet kan verzilveren?

  De valuta van de giftcard is euro. Je kunt de giftcard alleen verzilveren als je jouw boeking betaalt in euro’s. Reserveringen voor parken in Engeland en Zwitserland kunnen enkel online met giftcard worden betaald en niet bij de receptie op het park.

 • Hoe kan ik mijn giftcard activeren?

  Het saldo op de giftcard is voor de veiligheid nog niet geactiveerd als de bestelling wordt verstuurd. Dit kun je zelf gemakkelijk en snel doen met de activatiecode die je via e-mail ontvangt. Klik op Giftcard activeren en voer jouw giftcard nummer en activatiecode in. Je giftcard is nu geactiveerd en klaar voor gebruik.

Overige onderwerpen
Reis Cadeau kaart inwisselen
 • Wat is de Reis Cadeau kaart?

  De Reis Cadeau kaart is een giftcard die in diverse verkooppunten in Nederland en online besteld kan worden. Deze cadeaukaart is o.a. te verzilveren bij online reserveringen van Landal GreenParks.

 • Hoe lang is Reis Cadeau geldig?

  Reis Cadeau is drie jaar geldig vanaf de aankoopdatum. Je dient de cadeaukaart binnen deze termijn van drie jaar te besteden. De geldigheid van de Reis Cadeau kun je controleren op de website van Reis Cadeau kaart.

 • Hoe kan ik betalen met Reis Cadeau?

  Zoek jouw verblijf uit, kies bij het betaalscherm voor cadeaukaart en vervolgens voor de Reis Cadeau kaart. Is de aankoop duurder dan de waarde van jouw cadeaukaart? Dan kun je het verschil bijbetalen. Wanneer de aankoop goedkoper is dan het saldo blijft het restant op de Reis Cadeau staan om een andere keer te besteden.

  Let op! Een foto van jouw kaartcode, een overgeschreven kaartcode of een scan van jouw pas in een pasbewaarapplicatie zoals Apple Wallet of Stocard wordt niet als geldig betaalmiddel geaccepteerd!

 • Mijn code werkt niet. Hoe kan dat?

  Wat vervelend dat je code niet werkt! Voor de zekerheid vragen wij om het nummer van de cadeaukaart nogmaals te controleren. Bij één verkeerd of missend cijfer pakt de website de code al niet meer. Wanneer je problemen blijft ervaren bij het gebruik van de unieke code raden wij je aan om contact op te nemen met de Service Desk van Reis Cadeau kaart via info@reiscadeaukaart.nl, het contactformulier op de website of +31 (0)23 5186101.

 • Moet ik het saldo op mijn Reis Cadeau in één keer besteden?

  Reis Cadeau kan een waarde hebben tussen €5,- en €150,-. Dit bedrag hoeft niet in één keer besteed te worden. Wanneer je een overnachting boekt met een lagere waarde dan het bedrag op de cadeaukaart, blijft dat bedrag staan om een andere keer te besteden. Is het saldo op je kaart lager? Dan kun je het restant bijbetalen. De waarde van jouw Reis Cadeau staat vermeld aan de binnenkant van de verpakking in het daarvoor bestemde invulvakje. Tevens kun je het saldo op je cadeaukaart hier checken.