Ontdek Limburg

In het zuiden van Nederland vindt u 7 Landal GreenParks vakantieparken in Limburg. Het heuvellandschap, de steden Maastricht en Valkenburg in Zuid-Limburg en het Drielandenpunt maken Limburg tot een heerlijke bestemming.
    • Ontdek Limburg te voet
    • Bezoek Maastricht
    • Ideale bestemming voor wielrenners

Vind uw ideale vakantiepark in Limburg

Ontdek onze 7 vakantieparken en vind de accommodatie die perfect bij u past.

Zoek en boek

Tot 30% korting op uw verblijf

Geniet nu extra voordelig van een verblijf in Limburg. Boek een verblijf op één van onze zeven vakantieparken en ontvang tot 30% korting in de kerstvakantie. Bekijk ons aanbod en boek direct uw verblijf tegen de scherpste prijs.
Ontdek het voordeligste aanbod

Wandelen in Limburg

Dankzij het heuvelachtige landschap is Limburg een ideale regio voor een verfrissende wandeling. Ontdek de mooiste plekjes van de provincie, waaronder Maastricht en Valkenburg. Na een tocht door de natuur geniet u van een lekker stuk vlaai in het parkrestaurant.

Fietsvakantie in Limburg

Stap op de fiets, racefiets of mountainbike en ontdek de mooiste bestemmingen in Limburg. Fiets bijvoorbeeld naar het gezellige Vaals in Zuid-Limburg om een terrasje te pakken. U kunt kiezen uit uitdagende routes, maar er zijn ook diverse vlakke fietsroutes te vinden.

Ontdek Limburg met Ruben

De dassensporen op het terrein van Landal Hoog Vaals beloven volgens filmmaker en ecoloog Ruben Smit al veel goeds. Net zo bijzonder zijn de vergezichten langs de route. Ontdek net als Ruben de mooie natuur rond Wolfhaag en laat u inspireren door zijn vlog.
Bekijk de vlog van Ruben in Zuid-Limburg

Eropuit in Limburg

ZooParc Overloon

Bekijk

Musea

Bekijk

Start uw vakantie in Limburg

Selecteer bestemming
Selecteer verblijfstype
Aankomstdatum
Selecteer aankomstdatum