Thuis in Limburg

Ontdek het bourgondische leven bij één van de 7 vakantieparken van Landal GreenParks en voel je thuis in Limburg. Het heuvellandschap, de steden Maastricht en Valkenburg in Zuid-Limburg en het Drielandenpunt maken Limburg tot een heerlijke vakantiebestemming in Nederland.

7 vakantieparken in Limburg

Vind uw ideale vakantiepark in Limburg

Ontdek onze 7 vakantieparken en vind de accommodatie die perfect bij u past.

Zoek en boek

Wandelen in Limburg

Dankzij het heuvelachtige landschap is Limburg een ideale regio voor een verfrissende wandeling. Ontdek de mooiste plekjes van de provincie, waaronder Maastricht en Valkenburg. Na een tocht door de natuur geniet u van een lekker stuk vlaai in het parkrestaurant.

Fietsvakantie in Limburg

Stap op de fiets, racefiets of mountainbike en ontdek de mooiste bestemmingen in Limburg. Fiets bijvoorbeeld naar het gezellige Vaals in Zuid-Limburg om een terrasje te pakken. U kunt kiezen uit uitdagende routes, maar er zijn ook diverse vlakke fietsroutes te vinden.

Ontdek Limburg met Ruben

De dassensporen op het terrein van Landal Hoog Vaals beloven volgens filmmaker en ecoloog Ruben Smit al veel goeds. Net zo bijzonder zijn de vergezichten langs de route. Ontdek net als Ruben de mooie natuur rond Wolfhaag en laat u inspireren door zijn vlog.
Bekijk de vlog van Ruben in Zuid-Limburg

Eropuit in Limburg

Aken

Domstad Aken ligt net over de grens met Duitsland en is een bruisende stad met een oud centrum vol gezellige straatjes. Naast de indrukwekkende dom, kunt u er heerlijk slenteren, winkelen en eten.

Fluweelengrot

In Valkenburg verkent u het gangenstelsel van de Fluweelengrot. In deze grotten ontdekt u de bijzondere wandschilderingen, oude inscripties en sculpturen in het zachte mergel.

GaiaZOO

Dierenliefhebbers halen hun hart op in de GaiaZOO in Kerkrade. Tijdens een rondleiding leer je de vele diersoorten kennen. Naast dieren spotten, klimmen en klauteren de kinderen in de speeltuinen.

Start uw vakantie in Limburg

Limburg
Selecteer verblijfsduur
Aankomstdatum
Selecteer aankomstdatum
ik ben flexibel