In de Limburgse heuvels

Ontdek Limburg al wandelend of fietsend vanuit een van de Landal vakantieparken en voel je thuis in deze zuidelijke regio van Nederland. Het heuvellandschap, de steden Maastricht en Valkenburg in Zuid-Limburg en het Drielandenpunt maken Limburg tot een heerlijke vakantiebestemming in Nederland.
    • Ontdek de prachtige wandelroutes in Limburg
    • Ideale bestemming om te fietsen of wielrennen
    • Golfen tijdens je vakantie
Zoek & boek

Alle vakantieparken in deze provincie

Op de fiets

Stap op de fiets, racefiets of mountainbike en ontdek de mooiste bestemmingen in Limburg. Fiets bijvoorbeeld naar het gezellige Vaals in Zuid-Limburg om een terrasje te pakken. Je kunt kiezen uit uitdagende routes, maar er zijn ook diverse vlakke fietsroutes te vinden.

Wandelavontuur

Dankzij het heuvelachtige landschap is Limburg een ideale regio voor een verfrissende wandeling. Ontdek de mooiste plekjes van de provincie, waaronder Maastricht en Valkenburg. Na een tocht door de natuur geniet je van een lekker stuk vlaai in het parkrestaurant.

Vind uw ideale vakantiepark in Limburg

Ontdek onze 8 vakantieparken en vind de accommodatie die perfect bij u past.

Zoek en boek

Ontdek Limburg met Ruben

De dassensporen op het terrein van Landal Hoog Vaals beloven volgens filmmaker en ecoloog Ruben Smit al veel goeds. Net zo bijzonder zijn de vergezichten langs de route. Ontdek net als Ruben de mooie natuur rond Wolfhaag en laat je inspireren door zijn vlog.
Bekijk de vlog van Ruben in Zuid-Limburg
Start uw vakantie in Limburg
Nederland
Selecteer verblijfsduur
Aankomstdatum
Selecteer aankomstdatum