Landal en Auping

Bij Landal GreenParks doet u energie op midden in de natuur, met elkaar. Zonder continue afleiding door de buitenwereld. Een groene omgeving geeft energie, kleurt onze gezondheid en maakt gelukkiger. Auping en Landal GreenParks geloven dat een goede nachtrust de basis is om optimaal van vakantie te genieten. Met Auping bedden, boxsprings en matrassen in diverse accommodaties van Landal GreenParks, ervaart u het hoogst haalbare slaapcomfort. Dit doen we duurzaam, met respect voor mens en omgeving.
Zoek & boek

Waarom een Auping bed en matras?

Na een fijne dag op één van onze parken vinden wij het belangrijk dat u heerlijk slaapt. Goede nachtrust draagt namelijk bij aan een energiek leven en zo kunt u van uw vakantie genieten. Daarom slaapt u op een groot aantal parken tijdens uw verblijf in een (extra) luxe bungalow op een Auping bed en matras.

Accommodaties met Auping boxsprings

Nieuw: Auping Smart Bedroom

Hecht u net als Auping en Landal GreenParks veel waarde aan een goede nachtrust? De Auping Smart base zorgt er met zijn verschillende functies voor dat u zorgeloos kunt slapen. Zo is er een anti-snurkoptie, een slimme wekker en kunnen er een aantal andere smart apparaten worden aangesloten voor extra functies. De Auping Smart base is tijdelijk aanwezig in de 10-persoonsbungalow (10L, bungalownummer 76)  op Landal Miggelenberg.
Lees meer over de Smart BedroomBekijk de accommodatie 10L

De nieuwe Auping Revive

Nieuw bij Landal Twenhaarsveld: de Auping Revive, hét duurzame bed dat aanvoelt en oogt als een luxe boxspring. Het luxe bed is terug te vinden in de recent vernieuwde aardgasvrije bungalow  type 6C1. De duurzame productie van het bed drukt zich zoal uit in samenwerkingen met lokale leveranciers en een reductie van CO2 uitstoot door een effectievere manier van vervoeren. Daarnaast is er de mogelijkheid om afzonderlijke onderdelen te herstofferen of vervangen, wat de levensduur verlengt. Met de Auping Revive krijgt u de optimale ondersteuning en ventilatie voor een frisse ochtend en energieke dag.

8 tips om beter te slapen

Geniet nog meer van uw welverdiende nachtrust met onderstaande slaaptips.
Tip 1.  Ga op vaste tijden naar bed. 
Tip 2.
Drink voor het slapen niets waar cafeïne in zit. 
Tip 3. 
Zorg voor een rustige en donkere slaapkamer.  
Tip 4.
Zorg voor genoeg frisse lucht in de slaapkamer.
Tip 5.
Een vast avondritueel helpt u beter in slaap vallen.
Tip 6.
Zorg dat u voldoende wordt blootgesteld aan daglicht overdag. 
Tip 7.
Neem een warme douche voor het slapen.
Tip 8.
Leg uw telefoon en andere beeldschermen twee uur voor het slapen gaan weg.

Op welk Auping bed en matras heb ik geslapen?

Op onze parken waar u Auping boxsprings kunt vinden, slaapt u op de Original boxspring. U word elke dag fris en uitgerust wakker door de goede ventilerende materialen van de boxspring en het Auping matras. Optimaal slaapcomfort zorgt voor een energieke dag. En u slaapt zelfs nog beter met persoonlijk slaapadvies.