Landal en Natuurmonumenten

Een vakantie in de natuur is pas écht vakantie. Of u nu door bossen struint, de prachtige Veluwe verkent of uitwaait aan zee. Landal GreenParks en Natuurmonumenten voelen zich nauw verbonden met de naaste omgeving en maken zich sterk voor een gezonde natuur. Samen ontwikkelen we middelen en activiteiten om de natuur te ervaren en te leren waarderen. Landal GreenParks is officieel partner van Natuurmonumenten sinds 2005.

Ontdek de natuur met OERRR

Landal GreenParks is trotse hoofdsponsor van het kinderprogramma OERRR van Natuurmonumenten. Kinderen van 0 tot 12 jaar ontdekken met OERRR hoe leuk en mooi de natuur is om in te spelen. Ons doel is de liefde voor de natuur bij hen te vergroten en zo de natuurbeschermers voor de toekomst te creëren.
Ontdek OERRR

Gratis OERRR ontdekkaarten

Of u nu in bos, heide of op het strand loopt, er is altijd genoeg te zien en te ontdekken. Om daarbij een handje te helpen heeft OERRR Ontdekkaarten gemaakt. Deze krijgt u gratis bij de receptie van uw park. Met de Ontdekkaarten wordt het voor kinderen (en u) nóg leuker om in bladeren te duiken of pootje te baden in zee, want misschien zien ze wel die mestkever, of een zeester. En ze krijgen leuke tips voor verzamelen en bouwen. Er zijn OERRR Ontdekkaarten voor Zee, Bos en Heide en Water.

Gratis Routeboekje wandelen en fietsen

Vraag het gratis routeboekje van Natuurmonumenten aan. De boswachters selecteerde de mooiste gebieden waar u kunt wandelen en fietsen. Een uniek boekje met routes die voeren langs kronkelige rivieren, prachtige heidevelden en bossen met leuke tussenstops. Vindt u de Nederlandse natuur ook zo mooi of houdt u van sporten in de natuur? Word dan lid van Natuurmonumenten, zodat we samen de Nederlandse natuur behouden.

Gratis routeboekje | Lidmaatschap