Landal & Natuurmonumenten

Een unieke samenwerking
Boek jouw vakantie
Nauw verbonden met de natuur
Een vakantie in de natuur is pas écht vakantie. Of je nu door bossen struint, de prachtige Veluwe verkent of uitwaait aan zee. Landal GreenParks en Natuurmonumenten voelen zich nauw verbonden met de naaste omgeving en maken zich sterk voor een gezonde natuur. Samen ontwikkelen we middelen en activiteiten om de natuur te ervaren en te leren waarderen. Landal GreenParks is officieel partner van Natuurmonumenten sinds 2005.
Een unieke samenwerking
OERRR Speelnatuur

Landal Orveltermarke heeft als eerste Landal park een OERRR speelnatuur in samenwerking met Natuurmonumenten. Hier kruipen de kids door buizen, schuilen ze in een hut, zoeven ze van de glijbaan en bouwen ze zandkastelen op het strandje. Ook op het water is van alles te beleven: met de kano, op de waterfiets en spetteren op de waterspeelplaats.

Meest duurzame vakantieparkenaanbieder Nederland: 6 keer op rij
Voor de zesde keer op rij zijn wij verkozen tot Top Industrie Leider in de categorie Vakantieparken. We willen onze medewerkers, partners, eigenaren en gasten daar graag voor bedanken, want we doen dit samen. Samen zorgen we voor de natuur, voor elkaar. Bedankt voor jullie erkenning. Groen is goed voor je en daarom zijn wij bij Landal goed voor groen. Ontdek wat groen kan doen.
Landal GreenParks en Natuurmonumenten winnen gouden SponsorRing 2019
Landal GreenParks en Natuurmonumenten hebben samen een gouden SponsorRing gewonnen met hun inzending ‘samen creëren we de natuurbeschermers van de toekomst’. Die vestigt de aandacht op het belang van een gezonde biodiversiteit voor de natuur.