Landal & Natuurmonumenten

Een unieke samenwerking
Boek jouw vakantie
Nauw verbonden met de natuur
Een vakantie in de natuur is pas écht vakantie. Of je nu door bossen struint, de prachtige Veluwe verkent of uitwaait aan zee. Landal GreenParks en Natuurmonumenten voelen zich nauw verbonden met de naaste omgeving en maken zich sterk voor een gezonde natuur. Samen ontwikkelen we middelen en activiteiten om de natuur te ervaren en te leren waarderen. Landal GreenParks is officieel partner van Natuurmonumenten sinds 2005.
Een unieke samenwerking
Landal GreenParks winnaar Sustainable Brand Index 2021
Voor het vierde jaar op rij is Landal GreenParks verkozen tot het meest duurzame reismerk van Nederland in de categorie Travel & Tourism. We hergebruiken grondstoffen, bieden insecten een goede leefomgeving, bestrijden onkruid zonder gif en werken samen met lokale ondernemers. De natuur staat bij ons voorop. Op onze duurzaamheidspagina lees je er alles over.
Landal GreenParks en Natuurmonumenten winnen gouden SponsorRing 2019
Landal GreenParks en Natuurmonumenten hebben samen een gouden SponsorRing gewonnen met hun inzending ‘samen creëren we de natuurbeschermers van de toekomst’. Die vestigt de aandacht op het belang van een gezonde biodiversiteit voor de natuur.