Welkom op Landal Darwin Forest

Landal Darwin Forest is gelegen in de schitterende bossen aan de rand van het adembenemende Peak District. Hier kunt u heerlijke wandelingen en fietstochten maken. Op het park is er ook genoeg te ontdekken. Geniet van een heerlijk diner in Foresters bar and restaurant, beleef een middagje waterpret in het moderne, overdekte zwembad en relax in het stoombad en de sauna in het Evolution Health and Fitness centrum. De kids vermaken zich in de indoorspeelplaats Little Monkeys.


Midden in de bossen

Landal Darwin Forest is gelegen in de schitterende bossen aan de rand van het adembenemende Peak District National Park. Geniet van de rust. Ook de kids zullen zich geen moment vervelen.
  • 132 luxe chalets
  • In het groene hart van Engeland 
  • Veel wandel en fietsmogelijkheden
Alle faciliteiten

Speelplezier voor jong en oud

Kids zullen zich geen moment vervelen. Lekker spelen in de speeltuin op het park of uren speelplezier hebben in de indoorspeelplaats Little Monkeys (tegen betaling). De oudere kids leven zich uit in de Activity Den met een potje tafeltennis, airhockey of poolbiljart. Ook worden er diverse activiteiten georganiseerd op het park.
Ontdek alle pret

Onze accommodaties

Prijzen zijn exclusief € 27,50 (vanaf 2020: € 28) reserveringskosten per reservering en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen € 7,95 p.p. (vanaf 2020: € 8,50) en kinderbedlinnen € 6,95 p.p. (vanaf 2020: € 7,50), toeristenbelasting .

Nieuwe streken ontdekken

In de omgeving van Landal Darwin Forest is er genoeg te ontdekken! Verken het fraaie Peak District National Park, geniet van pittoreske dorpjes en statige landhuizen zoals Chatsworth House of bezoek themapark Alton Towers. Er is een breed scala aan lokale bezienswaardigheden. Er is zo veel te zien!
Meer over de omgeving