Welkom op Landal Kielder Waterside

Op Landal Kielder Waterside, gelegen in het hart van het Kielder Water and Forest Park, bent u één met de natuur. De omgeving bestaat uit een oase van rust. Geniet van de zeldzame Dark Skies. Op het park is er ook veel te ontdekken. Lekker eten in restaurant The Boat Inn, zwemmen in het kleine overdekte zwembad en de familie uitdagen met de leuke activiteiten op het park. In de beauty ruimte komt u helemaal tot rust.


Eén met de natuur

Op Landal Kielder Waterside, gelegen in het hart van het Kielder Water and Forest Park, bent u een met de natuur. Een oase van rust, idyllisch gelegen aan het grootste stuwmeer van Engeland, onder een van de zeldzame Dark Skies in Europa.
  • 50 chalets
  • Ideaal voor natuurliefhebbers
  • Rustig gelegen aan een stuwmeer
Alle faciliteiten

Urenlang speelplezier

Kinderen vermaken zich prima met de speeltuinen op het park. Ontdek ook de houten verstopplekken op het park. Met een beetje geluk spot je dieren, zoals herten of de beroemde rode eekhoorns.
Kids

Onze accommodaties

*Prijzen zijn incl. btw en zijn excl. € 27,50 (vanaf 2020: € 28) reserveringskosten per reservering. Opgemaakte bedden en handdoeken zijn inbegrepen. Voor het reserveren van meerdere accommodaties, kunt u contact opnemen met ons Contact Center.

Tot rust komen

Wandelen over de paden van Lakeside Way rond het immense stuwmeer, dieren spotten in het Forest Park en in de avond naar de Kielder Observatory, waar u de mooie sterrenhemel bewondert. In de omgeving van Landal Kielder Waterside komt u helemaal tot rust.
Ontdek de omgeving