Bij Saalbach Hinterglemm en Zell am See
Openluchtzwembad
Moderne accommodaties
Vakantiepark-update
Landal Rehrenberg zal per 1 november 2022 helaas geen onderdeel meer van Landal GreenParks zijn.

Is Oostenrijk jouw favoriet? Kies dan voor een ander park in Oostenrijk, zoals Landal Resort Maria Alm, Landal Katschberg of Landal Bad Kleinkirchheim.

In de bergen vind je rust of beleef je juist een actieve vakantie. Lekker uitwaaien tijdens een lange wandeling met de hond en ‘s avonds gezellig eten. Kies uit een van de mooi gelegen bestemmingen van Landal GreenParks.

Ontdek onze faciliteiten

Onze accommodaties

Alle accommodaties

1-4-persoons appartement

5-8-persoons appartement

9-10-persoons appartement

Alle accommodaties
We zien je graag snel op Landal Rehrenberg

Landal Rehrenberg ligt in het Oostenrijkse Salzburgerland, vlakbij Saalbach Hinterglemm. Vanaf dit tegen de helling aangebouwde vakantiepark heeft u een fantastisch uitzicht over de omliggende bergen. Vanaf het appartement krijg je een indruk van de prachtige natuur van Viehhofen. Ook het gebied rondom Kaprun en het mondaine vakantieplaatsje Zell am See is schitterend.

Met sneeuw bedekte bergen, groene grasvlaktes en een helder meer waarin dit alles nog eens in spiegelbeeld zichtbaar is. In Salzburgerland kom je zeker aan je sportieve trekken. Ervaar waarom het een mountainbike- en Nordic walkingparadijs is. Je maakt bergwandelingen of gaat misschien wel raften of paragliden.