Plezier voor kinderen in de bergen

Ook kinderen kunnen tijdens een vakantie in de bergen veel bijzondere avonturen beleven. Vlakbij het park liggen in Zell am See en Saalbach Hinterglemm klimparken, avonturen- en strandbaden, wandelpaden die geschikt zijn voor het hele gezin en natuurlijk veel leuke speeltuinen. Op het park zelf vermaken onze kleine gasten zich in de Bollo Club met knutselen, tekenen en spelletjes of ravotten ze op het springkasteel. Bollo verwelkomt alle gasten!

Alles op een rijtje

Kids
  • Fun & Entertainment-programma
    • Het gehele jaar
    • Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar (indien zindelijk)
  • Bollo Club
  • Speeltuin(en)
  • Bollo
  • Amusementshal
  • Springkussen (buiten)
Landal Adventure: onze nieuwe game voor kids
Ga je binnenkort met jouw kids naar Landal GreenParks? Download dan onze nieuwste innovatieve app Landal Adventure en stuur jouw kids op digitale speurtocht op het vakantiepark. Met het verzamelen van grondstoffen kunnen ze zelf een digitale boomhut ontwerpen en bouwen.

Bollo club

Knutselen, tekenen, spelen met Bollo en nieuwe vriendjes en vriendinnetjes… de Bollo Club organiseert allerlei leuke activiteiten speciaal voor onze kleine gasten. Van kinderbingo tot minidisco en kleine wandelingen kunnen kinderen bij ons leuke dingen beleven! Het complete actuele programma staat in onze Landal Greenparks App.
Ontmoet Bollo

Gamen, gamen, gamen!

Is het weer niet echt uitnodigend om naar buiten te gaan? En weet je even niet wat te doen? Je kunt bij de parkreceptie (tegen betaling van een borg) een leuk bordspel lenen, om samen een gezellige spelletjesavond te houden. Lekker makkelijk en je beleeft de hele middag plezier!

Fun & Entertainment

Tijd met elkaar doorbrengen, daar draait het om op vakantie. Beleef samen de leukste familiemomenten tijdens de activiteiten georganiseerd door ons Fun & Entertainment-team. Toernooitjes en wedstrijdjes horen er ook bij. De grote vraag is; wie wordt de winnaar? Het totale en actuele programma staat twee weken voor aankomst in de Landal GreenParks App.