Welkom op Landal Sandybrook

Landal Sandybrook ligt dicht bij de historische handelsstad Ashbourne, gebouwd op de plek waar voorheen een landgoed uit de 19e eeuw heeft gestaan. Het is de ideale uitvalsbasis om het Peak District, Dovedale, Alton Towers en de beroemde Tissington Trail te verkennen. Geef uzelf over aan dit adembenemende stukje Britse glorie.

Schitterende natuur

Landal Sandybrook ligt in de buurt van het stadje Ashbourne in een schitterend natuurgebied aan de zuidzijde van het Peak District National Park, tussen Manchester en Birmingham. De omgeving en het park lenen zich uitstekend voor outdooractiviteiten als wandelen, mountainbiken en bergbeklimmen. 
  • 53 chalets
  • Overdekt zwembad
  • Activiteiten voor jong en oud
Alle faciliteiten

Speelplezier voor jong en oud

Met een uitgebreid aanbod aan activiteiten op het park, biedt Landal Sandybrook de perfecte uitvalsbasis voor vrienden en families. Speel een potje midgetgolf met elkaar of zoek het avontuur op met boogschieten. De kids kunnen zich uitleven in de speeltuin of het indoorspeelplaats. Genoeg vertier voor iedereen!
Ontdek alle pret

Van alles te ontdekken

Ontdek alles wat het prachtige Peak District National Park te bieden heeft: van het lieflijke Dovedale met haar beroemde stapstenen tot de historische handelsstad Ashbourne. Of bezoek Alton Towers, het bekendste themapark van Engeland dat op nog geen 15 kilometer van het park ligt.
Meer over de omgeving