Omgeving

Verken het platteland met zijn vele meren en bergen die talloze schrijvers zoals Wordsworth en Potter hebben geïnspireerd. Ontdek te voet, te paard of op de tweewieler de wandelpaden, bij elkaar goed voor zo’n 3.000 km wandelplezier. Maar ook op het water is er genoeg te doen, zoals een boottocht, waterskiën of een dagje naar het zandstrand. Cultuurliefhebbers vinden wat ze zoeken in de galeries en musea in de omliggende steden.
  • Lake District National Park
  • Outdoor avontuur
  • Verken Carlisle
Prijzen & beschikbaarheid
Vakantiepark Whitbarrow
Selecteer verblijfsduur
Aankomstdatum
Selecteer aankomstdatum
Keswick
Keswick is een charmant marktstadje midden in het Lake District National Park met diverse toeristische attracties, waaronder de Stone Circle of Castlerigg, waarvan wordt aangenomen dat deze duizend jaar ouder is dan Stonehenge.
Bezichtiging van de Lakes Distillery
Breng een bezoekje aan een van de beste distilleerderijen ter wereld: Lakes Distillery. Laat je rondleiden en kom alles te weten over hoe whiskey, gin en wodka worden gemaakt.
Lake Windermere
Lake Windermere is het grootste natuurlijke meer van Engeland en zeker een bezoek waard. Langs de ruim 16 km lange oevers, is echt van alles te doen. En voor ieder wat wils, zoals rondleidingen langs het meer, windsurfen, fietsverhuur en sightseeingtours. Het Lakes Aquarium is een populaire bestemming, onder meer dankzij het grootste aantal zoetwatervissen van het Verenigd Koninkrijk dat hier is gehuisvest.
Onze accommodaties
Download de Landal-app: handig vóór en tijdens je vakantie
  • Vind alles wat er te doen is op het park én in de omgeving
  • Maak een reservering en bekijk de actuele openingsdagen en -tijden van de restaurants en andere faciliteiten
  • Eenmaal aangekomen op het park, navigeert de app je zo naar de geboekte accommodatie toe