Zoveel te doen en te beleven

Expeditie Landal, een basketbal clinic of de Techniekfabriek. Tijdens de schoolvakanties zijn er naast de activiteiten ook onvergetelijke evenementen op de parken. Gaan de kids een basketbal clinic volgen of liever freestylen met de Music Maker? Er is zoveel te beleven!

Onvergetelijke shows

HuubTube
De goochelshow waarin jij bepaalt wat je wilt zien! Met zijn spetterende jongleer-act, zijn beroemde diabolo-act en zijn interactieve goocheltrucs, maakt Huub Cooijmans een waar spektakel van zijn show. Een wervelende voorstelling waarbij scherpzinnige humor, spectaculaire trucs en magie gecombineerd worden. U komt gegarandeerd ogen te kort!
Serge & Coco
Het is zover! Serge heeft eindelijk een school gevonden waar Coco, het kleine pratende aapje, heen mag. Tijdens de show help jij Serge om Coco zo goed mogelijk voor te bereiden op de eerste schooldag. Een bij vlagen ontroerende, maar vooral hilarische en interactieve kindervoorstelling.

Live muziek

De pianoartiest
Toen Iris nog heel jong was, begon ze al met piano spelen. Enkele jaren heeft ze pianoles gehad en daarna leerde ze zichzelf stukken aan. Muziek is haar passie en inmiddels speelt ze al 17 jaar. Haar repertoire varieert van licht klassiek naar Disney en top 40 en zorgt voor een fijne sfeer waardoor je de avond niet meer vergeet!
Marcel Kramer
Door het uitgebreide repertoire van Marcel Kramer is er voor ieder wat wils. Heerlijks ontspannen met Jazz en Blues op de achtergrond of swingen op rock ’n roll. Marcel Kramer is van alle markten thuis. Kom en laat je verrassen!

Actieve workshops

Clinic: Boksen
Altijd al de techniek van boksen willen leren, maar zonder klappen te krijgen? Doe dan mee aan de boksclinic. Tijdens de clinic draait het vooral om het plezier, het sporten, het respect en de samenwerking dan dat het gaat om het uitdelen van een perfecte stoot.

Drumtastic
Drumtastic is een swingende drum work-out op een fitnessbal. Je leert de basisoefeningen en de coolste trucs! Muziek, ritme, fun en samenwerken staan tijdens deze workshop centraal. Oefen je coördinatie en swing er op los!
Henk Pieterse
Altijd al de sterren van de hemel willen spelen? Kom dan naar de basketbalclinic en leer de gaafste basketbaltechnieken. Henk Pieterse, een ex-basketbalprof van 2.11 meter lang, leert iedereen zijn mannetje staan. Binnen en buiten het veld.


Meeslepende verhalen

Rogier de Avonturier
Ga mee op avontuur met Rogier en professor Ron. Rogier neemt je mee in zijn meeslepende verhalen over zijn avonturen door heel Nederland. Samen met de professor experimenteert Rogier graag. En hij vindt het leuk om met zijn tante naar de dierentuin te gaan. Wie weet neemt deze avonturier zijn Kids DJ wel mee. Dan belooft het al helemaal een super feest te worden!

Balei de Kronenlakei
Balei mag de kroon van het buitenhuis van de koning naar het paleis brengen. Maar dan.. Balei gaat perongeluk op de kroon zitten. De kroon is helemaal kapot… maar de koning heeft hem vanavond nog nodig. Wat nu? Zou Balei de kroon nog kunnen maken? Balei de Kronenlakei is een complete kindervoorstelling met live zang en magie.
De Lakei en de prinses
De klungelige lakei Hannes zorgt al jaren voor de prinses. Hij voedt haar keurig op, leert haar manier en zorgt ervoor dat ze goed is voor anderen. Elke ochtend staat hij vroeg op om het kasteel schoon te maken en heerlijke broodjes te bakken voor de prinses. Op een dag gaat alles mis. De raaf, die altijd vogels pest, voert iets in zijn schild. Plots is de prinses ook spoorloos verdwenen. Help jij mee de raaf een lesje te leren en de prinses terug te vinden?

Club van Loet
Heb jij een vriendje of vriendinnetje? Loet is opzoek naar een vriendje die met haar leuke dingen wil doen. Ze wil samen zingen, spelen, voetballen en feest vieren. Maar hoe komt ze aan zo’n vriend? Tijdens het zoeken komt ze de rare Eend tegen. Die is ook opzoek naar een vriendje. Ga je samen met ze mee op deze grappige zoektocht vol muziek?

Doe ook mee!

Techniekfabriek
Altijd al een super coole zeepkist willen bouwen? Of wil je liever een kettingreactie in gang zetten? Het kan allemaal in de Techniekfabriek. Hier beleven kinderen van alles op het gebied van techniek op stoere wijze. 

Jouw Experiment
Bij deze interessante workshop kunnen kinderen van 4 tot 13 jaar allerlei natuurkundige principes onderzoeken en ontdekken. Tekenen met een magneetpen, schieten met een Airzooka, een eigen tekenfilm maken of insecten en blaadjes bekijken onder de microscoop. Dit zijn slechts enkelen van de vele experimenten die je kan uitvoeren. Jouw Experiment laat de jongens en meisjes zien, horen, voelen, verrassen en verwonderen!
Music maker
Hardwell, Martin Garrix, Afrojack, wie droomt er nu niet van een carrière als DJ? De Music Maker is een goed begin. Op een grote tafel staan scratchboxen met hoofdtelefoons. Dat wordt freestylen met honderden ritmes, tientallen scratchvariaties én geluiden. Ben je liever geen DJ ? Creëer dan je eigen drumsolo met de digitale drumsticks. Door de tips die je krijgt kan je zo je eigen muziek maken, deze mag je na afloop ook nog eens op je telefoon zetten!

Vind uw ideale accommodatie
Land of regio
Selecteer verblijfsduur
Aankomstdatum
Selecteer aankomstdatum
*excl. additonele kosten

Bestemmingen

0 parken gevonden

Filter op:
 • Prijsrange
  *getoonde prijzen zijn vanaf prijzen
 • Aankomstdagen
 • Park - Ligging
 • Accommodatiegrootte
 • Indeling
 • Labels
 • Accommodatie - Algemeen
 • Accommodatie - Speciale accommodaties
 • Accommodatiefaciliteiten
 • Park - Algemeen
 • Zwempret
 • Parkactiviteiten - Kindvriendelijk
 • Parkfaciliteiten - Eten en drinken
 • Parkfaciliteiten - Wellness en beauty
 • Omgeving - Eropuit
 • Omgeving - Actief en sportief