Kerstactiviteiten op de parken

De gezelligste periode van het jaar is aangebroken! Samen rondom het kampvuur, een midwinterlichtjestocht of een kerstsok knutselen. Op veel van onze parken worden er tijdens de feestdagen extra activiteiten georganiseerd geheel in de kerstsfeer die u zeker niet wilt missen. Onderstaand vindt u een impressie van de Topactiviteiten van 2018.

Kerstlekkernijen bakken

Als een echte bakker gaan we beslag maken voor smeuïge lekkernijen. Na het kneden en vormen kunnen ze de oven in. Om het lekkers mee te nemen hebben we speciale doosjes die versierd kunnen worden met stiften en kleurpotloden. Zo kunnen de zelfgemaakte baksels heerlijk in de accommodatie worden opgegeten!

Familie kerstbingo

Dolle pret voor het hele gezin met de Familie kerstbingo. Onder het genot van een hapje & drankje en de kaarsjes die branden, spelen we gezellig een spelletje. Voor de gelukkige deelnemers zijn er leuke prijzen te winnen. Wie gaat voor die volle bingokaart!

Knutsel je eigen kerstsok

We gaan kerstsokken knutselen, versieren en inkleuren. Wat zal hij mooi hangen naast de kerstversiering in de accommodatie! Wie weet zit er na een nachtje slapen wel een mooi cadeautje in verstopt.

Midwinterlichtjestocht

Loop mee met de midwinterlichtjestocht. Maak het nog leuker en versier vooraf eerst een eigen lampion. Verf hem in de mooiste kleuren, plak mooie glitters op de lampion en geniet in het donker van het warme licht. De papa’s en mama’s mogen ook mee lopen. Wat een gezellig gevoel!

Kampvuur: popcorn bakken & marshmallows roosteren

Een knisperend vuurtje, alle vrienden om u heen en lekker snoepen maar! Wat is er leuker en lekkerder dan zelf popcorn te bakken en marshmallows te roosteren boven een kampvuur? Kom met z’n allen rondom de vuurkorf staan, rijg een spekje op een stok en hoor de maïskorrels poppen. Dat wordt smullen!