Buitenplezier voor jong en oud

De zon schijnt, vandaag is het een mooie dag om buiten door te brengen met elkaar. Samen ravotten in de speeltuin, langs de dieren in de dierenweide, een potje midgetgolf of maak een fietstocht met het gezin. Geniet van mooie momenten samen.
Alles over onze buitenfaciliteiten

Zoveel te doen en te beleven

Vervelen is onmogelijk op onze parken. Er is zoveel te doen, voor ieder wat wils. Een potje poolen, waterpret in het zwembad, de kids leven zich uit in het indoorspeelparadijs of beklimmen de klimwand. Jumpen op de airtrampoline, een potje midgetgolf en volop vermaak in de speeltuin en de dierenweide.

Boek uw last minute verblijf


Last minutes

Spontaan nog even genieten van een heerlijke vakantie. Vertrek direct

*Prijzen zijn exclusief € 27,50 reserveringskosten per reservering (vanaf 2020: € 28) en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen € 7,95 p.p. (vanaf 2020: € 8,50) en kinderbedlinnen € 6,95 p.p. (vanaf 2020: € 7,50) en toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park). Alleen in Denemarken worden additionele kosten gerekend voor energie- en andere gebruikskosten (circa € 90) die variëren per seizoen en afhankelijk zijn van persoonlijk verbruik. Voor meer duidelijkheid vindt u in de zoekresultaten per park/accommodatie onder "prijsinformatie" een overzicht van de geldende additionele kosten.
Vanaf € 119

Eindeloze binnenpret

Als het weer tegenvalt vermaakt u zich bij ons ook binnen prima met de kids. Spelen in het indoorspeelparadijs, gezellig bowlen met het gezin, een duik in het zwembad of een sportieve uitdaging op de squash- of tennisbaan. Plezier voor iedereen!
Ontdek onze binnenfaciliteiten