Geniet van een onbezorgde vakantie in België

In België zijn onze parken geopend. We informeren je graag hoe jouw verblijf eruit ziet. De parkshop, fietsverhuur en de take-away zijn geopend, we houden hierbij rekening met de richtlijnen vanuit de FOD. 
 
Ook bieden we gepaste Fun & Entertainment activiteiten aan. Daarnaast mogen we je weer ontvangen op onze terrassen sinds 8 mei. Bekijk of dit ook geldt voor het park waar jij naar toe gaat in de app.

We vragen je overal op het park gepaste afstand te houden van elkaar. We herinneren je graag hier aan met bordjes en markeringen.

We zorgen voor contactloos handelen en hebben waar nodig plexiglas geplaatst. Dat is voor jouw veiligheid én die van onze medewerkers.

In de publieke binnenruimtes van al onze Belgische parken is het dragen van een mondkapje verplicht. 

Maatregelen op onze vakantieparken in België

Zwemmen

Eten en drinken

Faciliteiten en activiteiten

Veelgestelde vragen

Op onze FAQ pagina vindt u een overzicht van alle veelgestelde vragen rondom de maatregelen op onze parken. Van het boeken van een vakantie tot uw verblijf op één van onze parken.
FAQ overzicht

Reisadviezen

De reisadviezen in Europa volgen elkaar in snel tempo op en veranderen dagelijks. Om u ten alle tijden van actuele informatie te voorzien verwijzen we u naar de landelijke overheidswebsite waar u het geldende reisadvies kunt vinden voor uw land van bestemming.

Meer informatie