Onze maatregelen voor een onbezorgde vakantie in België

Onze parken in België zijn open. Met inachtneming van de richtlijnen van de Federale Overheidsdienst (FOD) zijn de receptie, horeca, parkshop, fietsverhuur en take-away weer geheel of gedeeltelijk geopend. Ook bieden we gepaste Fun & Entertainment activiteiten aan. Het vertrouwde Landal gevoel!

We informeren u op deze pagina graag over de genomen maatregelen op onze Belgische parken. Daarnaast vindt u op onze FAQ pagina direct antwoorden op alle veel gestelde vragen. Op de website Nederland Wereldwijd leest u het recente reisadvies per land van bestemming dat geldt voor Nederlanders. Op diplomatie.belgium.be vindt u de laatste reisadviezen per land van bestemming, geldig voor Belgen. We staan klaar om u een onvergetelijke vakantie te bieden en wensen u alvast veel plezier.
Wij nemen gepaste maatregelen om u een onbezorgd verblijf te bieden. Met de aanpassingen die wij op onze parken hebben doorgevoerd zal uw vakantie bij Landal GreenParks er iets anders uit zien dan u gewend bent. Voorop staat dat u onbezorgd kunt genieten midden in de natuur!

  • We helpen u om afstand te houden middels bordjes en markeringen.
  • We zorgen voor contactloos handelen en hebben waar nodig plexiglas afscheidingen geplaatst.
  • We bieden pick-up points aan waar u eten, drinken, ijsjes en ook knutselpakketten kunt afhalen.
  • We verzoeken u om al het lekkers in en om uw bungalow te nuttigen.
  • Betalingen op het park kunt u alleen voldoen per pin.
  • Boodschappen doen of iets ophalen bij een pick-up point? Kom alleen, geniet samen!
  • We attenderen u erop dat het dragen van een mondkapje verplicht is op het hele park, behalve tijdens het eten, zwemmen of op een ligbedje mits 1,5m afstand kan worden gehouden.
  • Bezoekers ontvangen tijdens uw vakantie? Er geldt een maximum van 5 andere gasten (per gezin) uit uw eigen persoonlijke sociale bubbel, waar u thuis ook al contact mee heeft.


Reisrestricties

U wilt vanuit de Nederlandse provincie Noord-Holland of Zuid-Holland naar een van de Belgische Landal vakantieparken reizen:

Voor de Nederlandse provincies Noord-Holland en Zuid-Holland is door de Belgische overheid een reiswaarschuwing afgegeven (code rood). Dat betekent dat wanneer u langer dan 2 dagen in Noord-Holland en Zuid-Holland bent (geweest), u tot 1 november 2020 niet naar de Belgische parken kunt afreizen. Heeft u al een boeking gemaakt? Deze kunt u omboeken naar een ander park in een ander land of u kunt een voucher aanvragen.

Maatregelen op onze vakantieparken in België

Zwemmen

Eten en drinken

Faciliteiten en activiteiten

Alle veelgestelde vragen op een rij

Op onze FAQ pagina vindt u een overzicht van alle veelgestelde vragen rondom de maatregelen op onze parken. Van het boeken van een vakantie tot uw verblijf op één van onze parken.
FAQ overzicht