Onze maatregelen voor een onbezorgde vakantie in Duitsland

Sinds 18 mei 2020 zijn in Duitsland alle parken en campings weer open, met beperkingen. Nieuwe, uitgebreide hygiënemaatregelen worden geïmplementeerd in overeenstemming met de huidige richtlijnen van het Robert Koch Instituut, het Federale Ministerie van Volksgezondheid en de nationale regelgeving van de respectievelijke deelstaten. Ook zijn de faciliteiten weer geopend; voor een vertrouwd Landal gevoel! 
Op deze pagina informeren we u graag over de genomen maatregelen. Daarnaast vindt u op onze FAQ-pagina antwoord op de veel gestelde vragen. Met de aanpassingen die wij op onze parken hebben doorgevoerd zal uw vakantie bij Landal GreenParks er iets anders uit zien dan u gewend bent. Voorop staat dat u onbezorgd kunt genieten midden in de natuur!

Reisadviezen

De reisadviezen in Europa volgen elkaar in snel tempo op en veranderen dagelijks. Om u ten alle tijden van actuele informatie te voorzien verwijzen we u naar de landelijke overheidswebsite waar u het geldende reisadvies kunt vinden voor uw land van bestemming.

Alle veelgestelde vragen op een rij

Op onze FAQ pagina vindt u een overzicht van alle veelgestelde vragen rondom de maatregelen op onze parken. Van het boeken van een vakantie tot uw verblijf op één van onze parken.
FAQ overzicht