Duitse vakantieparken gesloten: t/m 25 april 2021

In verband met strenge maatregelen in Duitsland zijn onze Duitse vakantieparken helaas gesloten t/m 25 april 2021. De hoogste prioriteit is de gezondheid van onze gasten en medewerkers. We volgen de ontwikkelen van de federale overheid op de voet en hopen u binnenkort weer te mogen verwelkomen op een van onze vakantieparken.
  • Gesloten parken in Duitsland: Landal Mont Royal, Landal Sonnenberg, Landal Eifeler Tor, Landal Wirfttal, Landal Warsberg, Landal Hochwald, Landal Travemünde, Landal Winterberg, Landal Dwergter Sand, Landal Salztal Paradies en Ferienpark Marissa
  • Periode: t/m 25 april 2021. (Landal Travemünde, Landal Dwergter Sand en Landal Salztal Paradies t/m 9 mei)
  • Al een verblijf geboekt? U kunt kosteloos omboeken naar een andere periode of een ander vakantiepark.
  • U vindt meer informatie over alle boekingsvoorwaarden op landal.nl/zorgeloos-boeken.

Veelgestelde vragen

Op onze FAQ pagina vindt u een overzicht van alle veelgestelde vragen rondom de maatregelen op onze parken. Van het boeken van een vakantie tot uw verblijf op één van onze parken.
FAQ overzicht

Reisadviezen

De reisadviezen in Europa volgen elkaar in snel tempo op en veranderen dagelijks. Om u ten alle tijden van actuele informatie te voorzien verwijzen we u naar de landelijke overheidswebsite waar u het geldende reisadvies kunt vinden voor uw land van bestemming.

Meer informatie