Kortingenoverzicht

Speciaal voor u bieden wij regelmatig accommodaties met korting aan. In de prijs zitten standaard alle basiskortingen en speciale aanbiedingen verwerkt. Hierdoor zijn de prijzen transparant en ziet u direct de laagste prijs.

Bij lang verblijf krijgt u:

  • 50% korting op de laagst geprijsde week als u twee aaneengesloten weken op hetzelfde park verblijft
  • 80% korting op de laagst geprijsde week als u drie aaneengesloten weken op hetzelfde park verblijft. Deze korting moet tijdens de gehele verblijfsperiode gelden. De lang verblijf korting wordt, indien geldig, automatisch berekend tijdens het boekingsproces. De korting is niet geldig i.c.m. andere kortingen, m.u.v. de meer accommodaties korting.
 Geldigheid 2018  Geldigheid 2019

Meer accommodaties reserveren:

  • Als u vijf of meer accommodaties tegelijk reserveert, voor dezelfde periode op hetzelfde park, ontvangt u 10% korting op de gehele boeking.
  • Wilt u tien of meer accommodaties reserveren, dan kunt u contact opnemen met Landal Business Line via tel. +31 (0)88 - 205 98 88 (lokaal tarief) of businessline@landal.nl.
    Deze korting is geldig i.c.m. andere kortingen.

Aanbiedingen

Altijd op de hoogte van aanbiedingen, zo boekt u een voordelige verblijf. Geniet van een lang weekend weg samen of vier vakantie met familie of vrienden. De prijsstelling van aanbiedingen is flexibel en kan dus veranderen. Alle aanbiedingen op een rijtje.
Ontdek de aanbiedingen

Kortingsvoorwaarden

De kortingen gelden in sommige perioden voor een beperkt aantal (types) accommodaties en zijn op basis van beschikbaarheid. Enkele, vaak grotere types, worden uitgesloten van kortingen. Het kan zijn dat er in bepaalde periodes geen weekend- of midweekverblijven beschikbaar zijn, maar uitsluitend weekverblijven. Wacht dus niet te lang met uw reservering!

  • Combinaties van kortingen zijn niet mogelijk.
  • De kortingen worden alleen verleend over het huurbedrag.
  • Tussentijds wisselen van bewoners is niet toegestaan.
  • Voor kortingen in een verblijf van meer dan één week, geldt dat het gehele verblijf binnen de hiervoor aangegeven periode dient te vallen.