Kan ik mijn huisdier(en) meenemen?
Leuk dat je je huisdier mee wilt nemen op vakantie, op bijna alle parken is dit mogelijk. Er zijn 1 of 2 huisdieren welkom per accommodatie. Voor honden hebben we zelfs speciale hondenbungalows! Als je zoekt naar een accommodatie of park, kun je bij jouw reisgezelschap aangeven hoe veel huisdieren er mee gaan op vakantie. Je ziet dan de accommodaties/ parken die beschikbaar zijn op de door jou opgegeven datum. We voegen je huisdieren (en reisgezelschap) automatisch toe aan je boeking en passen de prijs hier op aan.

Heb je al een boeking staan en wil je een huisdier toevoegen of verwijderen? Geef hier je wijziging door.

Tip: bekijk ook onze handige inpaklijst, waar je kunt afvinken of je aan alles hebt gedacht als je huisdier mee gaat.
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Kan ik ook verblijven in een speciale hondenaccommodatie?
Leuk dat je jouw trouwe viervoeter mee wilt nemen naar Landal! We hebben veel accommodaties waar huisdieren zijn toegestaan, maar daarnaast hebben we ook speciale hondenaccommodaties! Met o.a. een omheinde tuin, hondenmand én faciliteiten voor je hond op het park.
Op vakantie met je hond Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Ik ben allergisch voor dieren, kan ik een huisdiervrije accommodatie boeken?
Ja, dat kan. Als je zoekt naar een accommodatie of park, kun je bij de filter 'Speciale accommodaties' aangeven dat je opzoek bent naar een huisdiervrije accommodatie. Je ziet dan de accommodaties/ parken die beschikbaar zijn op de door jou opgegeven datum. Wanneer je een geschikte accommodatie en datum hebt gevonden kies je de gratis voorkeur: huisdiervrij in het boekingssysteem.
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?

Niet gevonden wat je zocht?

Ga naar Service & Contact en zoek onder een ander onderwerp of neem contact op met het Contact Center. Geef aan wat je niet kon vinden