Veelgestelde vragen

Bestellen
 • Hoe weet ik zeker dat mijn bestelling is gelukt?

  Je ontvangt van ons een bevestigingsmail met de bestelde giftcard(s). Heb je deze niet ontvangen? Kijk dan eerst of deze in je ongewenste e-mail is terecht gekomen. Is dit niet het geval? Neem dan contact op met ons Contact Center via 0900 - 8842 (gebruikelijke belkosten).

 • Wanneer ontvang ik mijn bestelde giftcard?

  Wanneer ontvang ik mijn bestelde giftcard? Bestel je op werkdagen voor 17.00 uur, dan ontvang je de giftcard de volgende werkdag. Bestel je in het weekend, dan ontvang je de giftcard op dinsdag. 

 • Verkoopt Landal ook zakelijke giftcards?

  We bieden giftcards aan voor particulieren, deze kun je hier bestellen. Uiteraard kun je deze ook zakelijk bestellen. We kunnen hier alleen geen factuur voor aanleveren. Daarnaast is het niet mogelijk om de giftcards in bulk te bestellen met factuur. Daarom raden we onze giftcards vooral aan voor particulier gebruik.

 • Waar koop ik een Landal Giftcard?

  Deze kun je hier kopen. Je kunt een bedrag kiezen tussen € 5 en € 150. We hebben giftcards die we per post versturen of digitale giftcards die we per e-mail opsturen naar de ontvanger.

 • Hoe is mijn Landal Giftcard verpakt?

  Wanneer een giftcard wordt besteld die je per post ontvangt is de kaart verpakt in een leaflet en wordt deze samen met een begeleidende brief verstuurd in een envelop.

 • Hoe en wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?

  Giftcard per post
  Wanneer de Landal Giftcard op werkdagen wordt besteld vóór 17.00 uur, wordt de kaart dezelfde dag nog verzonden. Wanneer de Landal giftcard op zaterdag wordt besteld wordt deze op dinsdag bezorgd. Na verzending ontvang je een e-mail waarin staat toegelicht hoe je de giftcard kunt activeren.

  Digitale giftcard
  De digitale giftcard wordt direct na bestelling en betaling per e-mail verzonden naar het opgegeven e-mailadres.

 • Hoelang duurt het voordat ik mijn giftcard per post ontvang?

  Wanneer de Landal Giftcard op werkdagen wordt besteld vóór 17.00 uur, wordt de kaart dezelfde dag nog verzonden. Wanneer de Landal Giftcard op zaterdag wordt besteld wordt deze op dinsdag bezorgd.

 • Kan ik mijn bestelling volgen middels een track&trace?

  Nee, dit is helaas niet mogelijk. De giftcard wordt verstuurd via de gewone post en bevat nog geen waarde op het moment van verzenden. Wanneer de giftcard is ontvangen dan kan middels de activatiemail de waarde op de kaart gezet worden.