Veelgestelde vragen

Bestellen
 • Hoe is mijn Landal Giftcard verpakt?

  Wanneer u een giftcard besteld die u per post ontvangt is de kaart verpakt in een leaflet en wordt deze samen met een begeleidende brief verstuurd in een envelop.

 • Hoe weet ik dat mijn bestelling is gelukt?

  U ontvangt van ons een bevestigingsmail over uw bestelling. Heeft u geen bevestigingsmail ontvangen? Kijkt u dan eerst of deze e-mail in uw ongewenste e-mail is terecht gekomen. Is dit niet het geval dan vragen wij u contact op te nemen met ons Contact Center via: 0900 - 8842 (gebruikelijke belkosten).

 • Wat doe ik wanneer ik geen bevestigingsmail ontvangen heb?

  Heeft u geen bevestigingsmail ontvangen? Kijkt u dan eerst of deze e-mail in uw ongewenste e-mail is terecht gekomen. Is dit niet het geval dan vragen wij u contact op te nemen met ons Contact Center via: 0900 - 8842 (gebruikelijke belkosten).

 • Tot hoelang van te voren kan ik een Landal Giftcard bestellen?

  Wanneer de Landal Giftcard op maandag vóór 17.00 uur wordt besteld is deze dinsdag in huis. Wanneer de Landal giftcard op zaterdag wordt besteld wordt deze op dinsdag bezorgd.

 • Waar koop ik een Landal Giftcard?

  Deze kunt u hier kopen. U kunt een bedrag kiezen tussen € 5 en € 150. We hebben giftcards die we per post versturen of digitale giftcards die we per e-mail opsturen naar de ontvanger.

 • Hoe en wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?

  Giftcard per post
  Wanneer u de Landal Giftcard op werkdagen besteld vóór 17.00 uur, wordt de kaart dezelfde dag nog verzonden. Wanneer de Landal giftcard op zaterdag wordt besteld wordt deze op dinsdag bezorgd. Na verzending ontvangt u een e-mail waarin staat toegelicht hoe u de giftcard kunt activeren.

  Digitale giftcard
  De digitale giftcard wordt direct na bestelling en betaling per e-mail verzonden naar het opgegeven e-mailadres.

 • Hoelang duurt het voordat ik mijn giftcard per post ontvang?

  Wanneer u de Landal Giftcard op werkdagen besteld vóór 17.00 uur, wordt de kaart dezelfde dag nog verzonden. Wanneer de Landal Giftcard op zaterdag wordt besteld wordt deze op dinsdag bezorgd.

 • Kan ik mijn bestelling volgen middels een track&trace?

  Nee, dit is helaas niet mogelijk. De giftcard wordt verstuurd via de gewone post en bevat nog geen waarde op het moment van verzenden. Wanneer de giftcard is ontvangen dan kan middels de activatiemail de waarde op de kaart gezet worden.