Veelgestelde vragen

Over Landal
 • Ik ben op zoek naar een sponsor. Kan Landal GreenParks hierbij helpen?

  Bijna dagelijks ontvangen wij sponsorverzoeken. Dit kan gaan om het beschikbaar stellen van bungalows, Landal-merchandise of geld. Per jaar kiezen we een aantal vaste goede doelen waar we aan bijdragen. Voor dit jaar zijn dat o.a. Natuurmonumenten, de Vogelbescherming, Right to Play en Nationaal Fonds Kinderhulp. Op deze manier dragen we een maatschappelijk steentje bij. Helaas kunnen wij daarom niet bijdragen aan sponsorverzoeken buiten deze goede doelen. Bekijk hier onze huidige sponsoractiviteiten.

 • Wat is de geschiedenis van Landal GreenParks?

  De geschiedenis van Landal GreenParks gaat terug tot 1954 met de aankoop van vakantiepark Rabbit Hill door Nillmij (later opgegaan in Aegon). Het park blijkt te groot voor het eigen personeel en er wordt besloten de bungalows tevens aan derden te verhuren. Dat werkt en er worden meer parken in Nederland aangekocht en gebouwd. In 1965 start men met de bouw van een park in Duitsland.

 • Hoe is de organisatie van Landal GreenParks opgebouwd?

  Landal GreenParks is een Awaze Company. Awaze is de grootste aanbieder van vakantieparken en accommodaties in Europa. De volgende zelfstandige merken maken onderdeel uit van de groep; cottages.com, Hoseasons, Landal GreenParks, James Villa Holidays en Novasol. Het bedrijf bedient meer dan acht miljoen vakantiegangers per jaar en biedt meer dan 110.000 plaatsen om te verblijven in 36 landen.

 • Zijn er financiele gegevens van Landal GreenParks beschikbaar?

  Jaarlijks worden de officiële cijfers doorgegeven aan de Kamer van Koophandel. Daar zijn deze opvraagbaar. Enkele financiële gegevens staan op onze website vermeld.

 • Waar kan ik nieuws over Landal GreenParks vinden?

  Je kunt nieuws over Landal GreenParks vinden via op de homepage onder het kopje 'overige'. Wanneer je je op de pagina van een specifiek park bevindt, zul je zien dat je in het linkermenu kunt kiezen voor 'parknieuws'. Hier vind je nieuwsberichten met betrekking tot dit specifieke park.

Contact
 • Kan ik een adreswijziging doorgeven?

  Je kunt op onze website via de link hieronder direct een adreswijziging doorgeven.

 • Hoe kan ik mij aan- of afmelden voor de nieuwsbrief?

  Leuk dat je interesse hebt in onze nieuwsbrief! Nadat je je hebt aangemeld, ontvang je van ons wekelijks vakantietips, inspiratie en het laatste nieuws. Via onderstaande button kun je je direct aanmelden voor onze nieuwsbrief.  Wil je de nieuwsbrief liever niet meer ontvangen? Geen probleem. In de e-mails die je van ons ontvangt staat een linkje waarmee je je eenvoudig weer kunt uitschrijven. Je ontvangt van ons dan geen e-mails meer. 

 • Waarom is het niet meer mogelijk een brochure aan te vragen?

  Onze organisatie heeft besloten geen brochure meer uit te geven. In de afgelopen jaren zoeken en vinden onze gasten alle informatie over Landal GreenParks steeds vaker online waardoor de vraag naar brochures sterk is gedaald. Als organisatie willen wij duurzaam en betrokken ondernemen en een positieve bijdrage leveren aan de natuur en onze leefomgeving. Daarom stappen wij bewust af van het maken en versturen van brochures en dragen we zo bij aan het op een duurzame en betrokken manier bereiken van onze organisatiedoelen. Laat je online inspireren door ons magazine Natuurlijk of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

 • Hoe blijf ik op de hoogte van de diverse aanbiedingen en last minutes?

  Je blijft op de hoogte als je je aanmeldt voor de nieuwsbrief. Hierin staan allerlei leuke aanbiedingen. Surf ook regelmatig naar de site en bekijk dan de last minutes. Er verschijnen geregeld nieuwe aantrekkelijke last minutes.

Zakelijk
 • Heeft Landal GreenParks ook ruimte voor vergaderingen of evenementen?

  Landal GreenParks biedt niet alleen mogelijkheden voor een vakantie. Ook samen met jouw collega's of relaties kun je genieten van de natuurlijke invloed van onze parken. Waarom niet je volgende bedrijfsuitje, vergadering of evenement op één van onze parken? Midden in de natuur, origineel en kostenbesparend! Met de Business Line van Landal GreenParks ben je er zo uit. Letterlijk én figuurlijk. Landal GreenParks heeft namelijk meer dan 95 parken in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Tsjechië, Zwitserland en Hongarije. De parken liggen midden in de natuur en een groot aantal daarvan biedt alle faciliteiten om een zakelijk evenement onvergetelijk te maken. Wij bieden  vergadermogelijkheden tot 2.200 personen. Dat noemen wij nou buiten gewoon zaken doen.

 • Kan ik mijn bedrijfsuitje ook via Landal GreenParks regelen?

  Ben je op zoek naar een veelzijdige en unieke locatie voor jouw bedrijfsuitje of teambuilding? Landal biedt diverse mogelijkheden midden in de natuur.

Woning kopen verkopen
 • Kan ik ook woningen kopen bij Landal GreenParks?

  Droom je er ook wel eens van om een vakantiewoning te bezitten? Gelegen op een prachtige locatie in de bossen, bergen of aan zee met wandel-, water- en/of wintersportfaciliteiten binnen handbereik en voorzien van alle comfort. Een woning die rendeert, zónder dagelijkse zorgen en mét de mogelijkheid van eigen gebruik? Denk dan eens aan een investering in recreatievastgoed bij een professionele en solide organisatie in de recreatiebranche.

  Landal GreenParks beschikt over twee aantrekkelijke manieren om in een vakantiewoning te investeren:

  • Rendement op basis van verhuuropbrengst
  • Investeren met een gegarandeerd rendement
  Voor vragen kun je telefonisch contact opnemen met Landal Makelaardij: +31 (0)88 - 205 97 77 (lokaal tarief).