Veelgestelde vragen

Over Landal
 • Kan ik Landal GreenParks vinden via social media?

  Landal GreenParks is actief op verschillende social media kanalen. Zo kunt u ons op verschillende manieren laten weten wat u van onze dienstverlening en producten vindt. Stel gerust vragen, geef advies, deel uw ervaring of vakantiefoto’s en video’s op verschillende social media. Natuurlijk zetten wij onze social media kanalen ook in om u en andere gasten op de hoogte te houden van het laatste nieuws en leuke acties.

 • Wat is de geschiedenis van Landal GreenParks?

  De geschiedenis van Landal GreenParks gaat terug tot 1954 met de aankoop van vakantiepark Rabbit Hill door Nillmij (later opgegaan in Aegon). Het park blijkt te groot voor het eigen personeel en er wordt besloten de bungalows tevens aan derden te verhuren. Dat werkt en er worden meer parken in Nederland aangekocht en gebouwd. In 1965 start men met de bouw van een park in Duitsland.

 • Hoe is de organisatie van Landal GreenParks opgebouwd?

  Landal GreenParks is een Awaze Company. Awaze is de grootste aanbieder van vakantieparken en accommodaties in Europa. De volgende zelfstandige merken maken onderdeel uit van de groep; cottages.com, Hoseasons, Landal GreenParks, James Villa Holidays en Novasol. Het bedrijf bedient meer dan acht miljoen vakantiegangers per jaar en biedt meer dan 110.000 plaatsen om te verblijven in 36 landen.

 • Zijn er financiele gegevens van Landal GreenParks beschikbaar?

  Jaarlijks worden de officiële cijfers doorgegeven aan de Kamer van Koophandel. Daar zijn deze opvraagbaar. Enkele financiële gegevens staan op onze website vermeld.

 • Waar kan ik nieuws over Landal GreenParks vinden?

  U kunt nieuws over Landal GreenParks vinden via op de homepage onder het kopje 'overige'. Wanneer u zich op de pagina van een specifiek park bevindt, zult u zien dat u in het linkermenu kunt kiezen voor 'parknieuws'. Hier vindt u nieuwsberichten met betrekking tot dit specifieke park.

Contact
Zakelijk
 • Heeft Landal GreenParks ook ruimte voor vergaderingen of evenementen?

  Landal GreenParks biedt niet alleen mogelijkheden voor een vakantie. Ook samen met uw collega's of relaties kunt u genieten van de natuurlijke invloed van onze parken. Waarom niet uw volgende bedrijfsuitje, vergadering of evenement op één van onze parken? Midden in de natuur, origineel en kostenbesparend! Met de Business Line van Landal GreenParks bent u er zo uit. Letterlijk én figuurlijk. Landal GreenParks heeft namelijk meer dan 75 parken in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Tsjechië, Zwitserland en Hongarije. De parken liggen midden in de natuur en een groot aantal daarvan biedt alle faciliteiten om een zakelijk evenement onvergetelijk te maken. Wij bieden u vergadermogelijkheden tot 2.200 personen. Dat noemen wij nou buiten gewoon zaken doen.

 • Kan ik mijn bedrijfsuitje ook via Landal GreenParks regelen?

  Bent u op zoek naar een veelzijdige en unieke locatie voor uw bedrijfsuitje of teambuilding? Landal biedt u diverse mogelijkheden midden in de natuur.

Woning kopen verkopen
 • Kan ik ook woningen kopen bij Landal GreenParks?

  Droomt u er ook wel eens van om een vakantiewoning te bezitten? Gelegen op een prachtige locatie in de bossen, bergen of aan zee met wandel-, water- en/of wintersportfaciliteiten binnen handbereik en voorzien van alle comfort. Een woning die rendeert, zónder dagelijkse zorgen en mét de mogelijkheid van eigen gebruik? Denk dan eens aan een investering in recreatievastgoed bij een professionele en solide organisatie in de recreatiebranche.

  Landal GreenParks beschikt over twee aantrekkelijke manieren om in een vakantiewoning te investeren:

  • Rendement op basis van verhuuropbrengst
  • Investeren met een gegarandeerd rendement
  Voor vragen kunt u telefonisch contact opnemen met Landal Makelaardij: +31 (0)88 - 205 97 77 (lokaal tarief).