Ontdek de Eifel

Om een helemaal weg te zijn, hoeft u niet ver te reizen. In de Eifel heeft u meteen het buitenland-gevoel. Door vulkanische activiteit heeft deze streek een geheel eigen uiterlijk gekregen. Maak een wandeling, mountainbiketocht of ga het water op.
  • Vulkanische activiteit
  • Paradijs voor wandelaar en mountainbikers 
  • Watersportmogelijkheden
Boek nu uw verblijf in de Eifel  

Ongerepte natuur

Laat u verrassen door het natuurschoon, de mooiste wandelroutes en uitdagende mountainbiketochten. Maar er is meer... gooi uw hengel in het stuwmeer, ga een middagje shoppen in Keulen of snuif cultuur op in de Romeinse stad Trier. Na al die buitenlucht is het culinair genieten in het restaurant op het vakantiepark.
Verken de Eifel

Natuurgebied voor wandelaars

In de Eifel ontdekt u te voet een schitterend, door velen nog onontdekt, natuurgebied. Trek uw wandelschoenen aan, wandel de berg af en geniet van het uitzicht over het dal vanaf de 'Eifel-Blicke'. Vergeet ook niet door de kleine charmante plaatsjes in de omgeving te wandelen. Geniet van het buiten zijn!
Ontdek het wandelparadijs

Uitdagende mountainbikeroutes

Gaat u de uitdaging aan en stapt u op de fiets? Door vulkaanlandschap, wouden, langs het prachtige stuwmeer en schilderachtige dorpjes. Het kan een pittige tocht zijn maar dat is zeker de moeite waard. Ga op pad, samen of met het hele gezin en geniet van de prachtige panorama's onderweg. 
Fietsroutes

Uw vakantie

De prijs is mede afhankelijk van verblijfsduur en aankomstdatum. Als deze niet zijn geselecteerd wordt het meest voordelige aanbod getoond van de komende 2 maanden:

Land en Regio
OK
Land en Regio
Aankomstdatum
Periode

Weekend

Week

Midweek

Anderhalve week

Twee weken

Periode
OK
Aankomstdatum
Reisgezelschap
OK
Reisgezelschap

Land/Regio

Omgeving

Park

Parkfaciliteiten

Parkactiviteiten

Accommodatie

Accommodatie faciliteiten

Filters :
  • Parken in de Eifel
Bezig met het ophalen van data...

Landal Wirfttal Stadtkyll, Eifel, Duitsland

Park op de kaart
  • Midden in de Vulkaaneifel
  • Recreatieplas met ligweide en waterfietsen
  • 209 bungalows en 4 woodlodges

Prijzen zijn exclusief € 26 reserveringskosten per reservering en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen € 7,95 p.p. en kinderbedlinnen € 6,95 p.p., toeristenbelasting vanaf 6 jaar € 0,75 p.p.p.n.

7 nachten - 01 Februari 2019

Landal Eifeler Tor Heimbach, Eifel, Duitsland

Park op de kaart
  • 95 bungalows en 74 appartementen
  • Overdekt en openluchtzwembad met peuterbad
  • Promenade met winkels en restaurants

Prijzen zijn exclusief € 26 reserveringskosten per reservering en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen € 7,95 p.p. en kinderbedlinnen € 6,95 p.p. en toeristenbelasting vanaf 14 jaar € 1,60 p.p.p.n.

7 nachten - 21 Januari 2019