Ontdek de Moezel

Steile hellingen langs de oevers van de Moezel, bezaaid met wijngaarden en bossen. Dat is het decor van uw vakantie in het Moezelgebied. Vanuit de camping maakt u kennis met grote wijnen en kleine dorpjes. Geniet en maak plezier!
  • Glooiende heuvels
  • Indrukwekkende wijnbouwgebieden
  • Historische stad Trier

Schitterend decor

U wandelt door schitterende landschappen en proeft Duitse wijn bij de wijnboeren zelf. Of gaat u liever golfen, parachutespringen, zweefvliegen, ballonvaren of paardrijden? Een bezoek aan de historische stad Trier met overblijfselen uit de Romeinse periode is ook een leuke uitje. Vakantie vieren lukt hier altijd! 
Een dagje eropuit

Adembenemende landschappen

In de Moezel waant u zich in een wandelparadijs met prachtige vergezichten. Trek uw wandelschoenen aan en verken de natuur en de rijke cultuur. Of maak een stadswandeling door Trier. De gids laat u de vele gezichten van deze fascinerende stad zien. Op het vakantiepark is het 's avonds culinair genieten.
Trek uw wandelschoenen aan

Fietsen tussen de wijngaarden 

Met een stevig ontbijt bereidt u zich voor op een actieve dag in de frisse lucht. Het is namelijk echt de moeite waard om op de fiets te stappen en de groene dalen, wijnvelden en gezellige dorpjes te verkennen. Klaar voor een uitdaging? Volg dan één van de mountainbikeroutes. Schitterende uitzichten gegarandeerd!
Grenzeloos fietsplezier

Uw vakantie

De prijs is mede afhankelijk van verblijfsduur en aankomstdatum. Als deze niet zijn geselecteerd wordt het meest voordelige aanbod getoond van de komende 2 maanden:

Land en Regio
OK
Land en Regio
Aankomstdatum
Periode

Weekend

Week

Midweek

Anderhalve week

Twee weken

Periode
OK
Aankomstdatum
Reisgezelschap
OK
Reisgezelschap

Land/Regio

Omgeving

Park

Parkfaciliteiten

Parkactiviteiten

Accommodatie

Accommodatie faciliteiten

Filters :
  • Parken in de Moezel
Bezig met het ophalen van data...
  • 213 bungalows, 29 appartementen en 16 stacaravans
  • Overdekt zwembad met peuterbad en waterattracties
  • Indoorspeelparadijs en indoorklimwand
vanaf 160
Nu vanaf 119
Info & Boeken

Prijzen zijn exclusief € 25 reserveringskosten per reservering en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen € 7,95 p.p. en kinderbedlinnen € 6,75 p.p., toeristenbelasting € 0,16 p.p.p.n.

Weekend - 10 Februari 2017
  • 144 bungalows
  • Overdekt zwembad met peuterbad
  • Vinotheek
vanaf 165
Nu vanaf 129
Info & Boeken

Prijzen zijn exclusief € 25 reserveringskosten per reservering en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen € 7,95 p.p. en kinderbedlinnen € 6,75 p.p., toeristenbelasting € 0,27 p.p.p.n.

Weekend - 27 Januari 2017