Ontdek Overijssel

Natuurliefhebbers boeken een vakantie naar één van de 4 Landal GreenParks vakantieparken in Overijssel. Fiets langs de prachtige kastelen, ontdek de veelzijdige natuur en breng een bezoek aan de historische Hanzesteden.
    • Heidevelden, bossen en heuvels
    • Fietsen langs de IJssel
    • Hanzesteden en pittoreske dorpjes

4 vakantieparken in Overijssel

Vind uw ideale vakantiepark in Overijssel

Ontdek onze 4 vakantieparken en vind de accommodatie die perfect bij u past.

Zoek en boek

Voor iedere wandelaar

Trek eropuit in Overijssel en ontdek de natuur, terwijl u geniet van de frisse boslucht. Kies voor een wandeling door de prachtige bloeiende heidevelden of over de onverharde paden van de Sallandse heuvelrug.

Stap op de fiets

Stap op de fiets of mountainbike en maak een mooie tocht door Twente, Salland of het Vechtdal. Of fiets naar de gezellige steden Almelo of Zwolle. Vanaf de 4 Landal GreenParks vakantieparken in Overijssel liggen vele kilometers natuur op u te wachten.

Eropuit in Overijssel

Avonturenpark Hellendoorn

Avonturenpark Hellendoorn is een pretpark voor jong en oud! Ontdek ruim 30 attracties, spectaculaire shows en evenementen. Toe aan verkoeling? Bezoek het waterpretpark met 11 spetterende waterglijbanen.

Natuurmuseum Holterberg

Het natuurmuseum heeft de grootste collectie Europese diersoorten van Nederland. Bekijk meer dan 1000 dieren in levensgrote kijkdozen. In het naastgelegen speel- en leerbos leven de kinderen zich uit.

Park De Sallandse Heuvelrug

In Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug kunt u heerlijk wandelen, fietsen en paardrijden, maar heeft daarnaast nog meer te bieden. U leert er meer over de geologie, geomorfologie en geschiedenis van dit bijzondere natuurgebied.

Start uw vakantie in Overijssel

Nederland
Selecteer verblijfsduur
Aankomstdatum
Selecteer aankomstdatum
ik ben flexibel