Ontdek de Wadden

Ervaar het 'eilandgevoel' op één van de 9 Landal GreenParks vakantieparken op de Waddeneilanden. Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland of Schiermonnikoog hebben ieder hun eigen karakter en charmes.
    • Eindeloze zandstranden
    • Wandelen door de duinen
    • Pittoreske dorpjes
Boek je verblijf op de Wadden

9 vakantieparken op de Wadden

Vind je ideale vakantiepark op de Wadden

Ontdek onze 9 vakantieparken en vind de accommodatie die perfect bij je past.

Zoek en boek

Ontdek bos, duinen en strand

De natuur van de Waddeneilanden is verrassend veelzijdig. Waai lekker uit aan de kust of wandel vanaf je Landal GreenParks bungalow de bossen in. Met een wadlooptocht ontdek je het waterrijke gebied op een unieke manier.

Rondje eiland

In één dag fietst je gemakkelijk een Waddeneiland rond. Fiets vanaf het vakantiepark richting het strand of maak een mooie fietstocht in de duinen. Toe aan een pauze? Fiets naar één van de gezellige dorpjes en sluit de dag af op het terras.

Eropuit op de Waddeneilanden

Bezoek een vuurtoren

De vuurtoren is hét symbool van de Waddeneilanden. Dit is dan ook een bijzondere locatie om een kiekje te schieten of te genieten van de zeelucht. Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog hebben ieder een eigen vuurtoren.

Juttersmusea op de Wadden

Ontdek de aangespoelde schatten uit de zee in één van de juttersmusea. Bezoek het Wrakkenmuseum op Terschelling, het Schipbreuk- en juttersmuseum Flora op Texel, Juttersmuseum het Reddingshuisje op Vlieland of Landbouw-Juttersmuseum Swartwoude op Ameland.

Ecomare op Texel

Bij zeehonden- en vogelopvang Ecomare leer je van alles over de dierenwereld van de Wadden- en Noordzee. Ecomare ligt in het Duinpark en is het natuurcentrum van Texel. Tijdens een wandeling door dit natuurgebied leer je meer over het duinlandschap, de planten en de dieren.
Start je vakantie op de Wadden
Nederland
Selecteer verblijfsduur
Aankomstdatum
Selecteer aankomstdatum