Ontdek Zuid-Holland

In Zuid-Holland ervaart u Nederland ten voeten uit: wuivende rietstengels aan de Rottemeren, grazend vee in het weiland en kerktorens aan de horizon. Het Groene Hart staat garant voor een prachtige omgeving. 
  • Diverse strandplekken
  • Oer-Hollands landschap
  • Dichtbij de randstad

Bruisende steden, ruisende zee

Houdt u van steden? Breng dan een bezoekje aan het politieke Den Haag of het historische Leiden. Zoekt u liever de rust op? Dan kunt u lekker uitwaaien aan de stranden van Scheveningen of Hoek van Holland. Nederland in het klein bekijkt u natuurlijk in Madurodam!
Van alles te beleven

Verken het Groene Hart

Geniet van de omgeving en wandel door het Groene Hart of langs de kust. In natuurgebied De Zevenhuizerplas maakt u prachtige wandelingen of waai uit op het strand van Scheveningen. Natuurlijk behoort een stadswandeling door historisch Gouda of Den Haag ook tot de mogelijkheden.
Wandelroutes

Actief in Zuid-Holland

Bent u klaar voor een nieuwe dag? Pak de fiets en verken de prachtige duinen of fiets langs de typische Hollandse molens op de kinderdijk in Alblasserdam. Daarnaast kunt u lekker surfen op de hoge golven of beoefent u een van de andere watersporten. Geniet van de frisse buitenlucht!
Stap op de fiets