Ontdek Centraal Zwitserland

Veel groen, prachtige bergen, heldere meren, zuivere lucht en vriendelijke mensen. Maakt alleen de gedachte hieraan u al ontspannen? Ga dan op vakantie naar Centraal Zwitserland!
  • Vierwoudstedenmeer en Zwitserse Alpen
  • Trendy stad Zürich
  • Dichtbij Italië
Boek nu uw verblijf in Centraal Zwitserland 

Wat een panorama!

Het vakantiepark in Centraal Zwitserland ligt op een zonnig plateau aan één van de mooiste meren van Europa: het Vierwoudstedenmeer. Binnen een uur rijden zit u in Italië! Een wandeling door de bergen of trendy Zürich is ook een aanrader. In het Wellnesscentrum op het vakantiepark komt u helemaal tot rust. 
Samen eropuit

Voor wandelliefhebbers

Voor wandelliefhebbers is een verblijf in Centraal Zwitserland het ideale startpunt om door de Zwitserse Alpen te trekken. Wandel naar de bergtop met uitzicht over de Zwitserse meren. Maar er is meer... In de stad Zürich struin je door leuke straatjes. Of kiest u voor Nordic Walking? Volop mogelijkheden!
Wandelroutes

Fietsplezier gegarandeerd

Na een stevig ontbijt met verse broodjes bent u klaar voor een nieuwe dag. Pakt u de fiets of mountainbike om de regio te verkennen? Er zijn diverse fietsroutes met verschillende moeilijkheidsgraden. Houdt u wel van een beetje uitdaging?
In Bike Arena kunt u per mountainbike allerlei hindernissen trotseren.
Stap op de fiets

Uw vakantie

De prijs is mede afhankelijk van verblijfsduur en aankomstdatum. Als deze niet zijn geselecteerd wordt het meest voordelige aanbod getoond van de komende 2 maanden:

Land en Regio
OK
Land en Regio
Aankomstdatum
Periode

Weekend

Week

Midweek

Anderhalve week

Twee weken

Periode
OK
Aankomstdatum
Reisgezelschap
OK
Reisgezelschap

Land/Regio

Omgeving

Park

Parkfaciliteiten

Parkactiviteiten

Accommodatie

Accommodatie faciliteiten

Filters :
  • Parken in Centraal Zwitserland
Bezig met het ophalen van data...

Geen last minutes beschikbaar - Selecteer een datum

Er zijn geen last minutes (tussen nu en 8 weken) beschikbaar voor deze selectie. Door voorkeuren (filters) te verwijderen en/of een andere datum te kiezen kunnen we u weer verder helpen.