Ontdek Graubünden

Graubünden is het grootste vakantiegebied van Zwitserland, het land van de steenbokken. In deze regio is er van alles te doen, zowel in de zomer als de winter. Met goed weer kun je heerlijk fietsen en wandelen. 's Winters is het een paradijs voor wintersporters.
    • Populaire fietsregio
    • Actie en ontspanning
    • Zomer- én winterbestemming

Vind jouw ideale vakantie in Graubünden

Ontdek ons vakantiepark en vind de accommodatie die perfect bij je past.

Zoek en boek

Wandelen in de frisse berglucht

Geniet van de frisse berglucht tijdens een wandeling door het Zwitserse Graubünden. Kies uit één van de prachtige wandelroutes langs de meren of door de bergen. Geniet van weidse vergezichten en maak een stop bij een berghut voor een verfrissend drankje.

Fietsregio van Zwitserland

Ben je een fietsliefhebbers? Dan zit je in deze regio helemaal goed. Leef je uit op de 305 kilometer bewegwijzerde fietsroutes. Of stap op de mountainbike. Graubünden is het populairste mountainbikegebied van de Alpen.

Eropuit in Graubünden

Heidsee

Aan de windstille baai aan de linkeroever van de Heidsee zijn er diverse attracties voor jong en oud. De kleintjes spelen op het piratenschip en -eiland en de klimberg Mini-Lenzerhorn. Volwassenen huren een bootje, waterfiets of gaan windsurfen.

Rodelbaan/Klimpark Pradaschier

Pradaschier in Churwalden is 's werelds langste rodelbaan op rails. Dit klimpark heeft verschillende parcoursen voor groot en klein. Op 1.740 meter hoogte geniet van een wat te drinken en eten in het nabijgelegen restaurant.

Chur

De alpenstad Chur is de hoofdstad van het kanton Graubünden. Maak een stadswandeling door deze oude stad of ga lekker shoppen bij de vele winkeltjes. Onze tip: ontdek de stad en haar geschiedenis met de audiogids.
Start jouw vakantie in Graubünden
Zwitserland
Selecteer verblijfsduur
Aankomstdatum
Selecteer aankomstdatum