Welkom op Landal Vlieduyn

Ontdek het prachtige landschap van het autoluwe waddeneiland Vlieland. Het lijkt alsof u midden in een ansichtkaart bent beland. Het gerieflijke eiland straalt rust, natuur en ontspanning uit. En dat is precies wat u er vindt. Op loopafstand van het charmante dorpje Oost-Vlieland ligt het kleinschalige appartementencomplex Landal Vlieduyn met 2-persoons appartementen. Het strand ligt op slechts 200 meter van uw moderne appartement. Onder toeziend oog van de statige ‘Vuurduin’, zoals de vuurtoren van Vlieland liefkozend wordt genoemd, kunt u eindeloos wandelen. Maar natuurlijk liggen er ook vele kilometers fietspaden die u door het duingebied en de mooie bossen van het eiland leiden. Wist u dat de ‘Vuurboetsduin’ met zijn 45 meter boven NAP de hoogste duin in het Waddengebied is?

Midden in de duinen

Ontdek het prachtige landschap van Vlieland. Landal Vlieduyn is voor u de perfecte uitvalsbasis om het charmante dorpje Oost-Vlieland te bezoeken of eindeloos te wandelen door de prachtige duinen.
  • 36 moderne appartementen
  • Gratis bagageservice van en naar de haven
  • 200 m van het strand, de duinen en het bos
Alle faciliteiten

Wandelend Vlieland ontdekken

Vlieland is bij uitstek één van de mooiste plekken in Nederland om te wandelen. Een ontspannen strandwandeling of een wandeling door het groen van de natuur? Verken het eiland en geniet samen van het eilandgevoel. U kunt ook deelnemen aan de jaarlijkse wandelevenementen die georganiseerd worden. 
Meer wandelen en fietsen

Lees de beoordelingen van onze gasten over Landal Vlieduyn

Elke dag een nieuw avontuur

Op Vlieland zult u zich geen moment vervelen. De veelzijdige natuur nodigt u uit voor een stevige wandeling of mooie fietstocht. Bezoek de Vuurduin en geniet van het weidse uitzicht. Of beklim de Vuurboetsduin, met 40 meter boven NAP de hoogste duin van het waddengebied. Na een actieve dag ploft
u neer op een terrasje in het charmante dorpje Oost-Vlieland.
Omgevingstips

Arrangementen en extra's

Maak uw verblijf compleet met een speciaal arrangement dat u eenvoudig samen met uw accommodatie reserveert. Verwen uzelf en uw gezin. Begin uw vakantie goed met het Boodschappenpakket dat voor u klaar staat in uw accommodatie of het Frisse Neus arrangement waarmee u het eiland verkent. Zorgeloos genieten!
Alle arrangementen

Neem uw hond mee

Op Vlieland kunt u het gehele jaar door met uw hond het strand op. Neem uw viervoeter mee voor een extra lange ronde door de duinen en eindig met een duik in de zee. Bij Landal Vlieduyn is uw hond meer dan welkom.
Reserveer nu uw verblijf

Green Key

Landal Vlieduyn is gecertificeerd met een Green Key! Het internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de gastvrijheidssector. Naast dat wij ons sterk maken voor het comfort van onze gasten en de kwaliteit van hun verblijf, zetten we ons in voor de natuur en de samenleving. 
Lees meer over de Green Key certificering

Andere vakantieparken op de Waddeneilanden

Ontdek de Waddeneilanden