Omgeving

Ontdek de regio Cornwall, gelegen in het zuidwestelijke puntje van Engeland. Of je nu houdt van surfen, wandelen, of het bezoeken van badplaatsen en dorpen of historische mijnen: Cornwall heeft het allemaal. Een kwestie van stevige schoenen en een gevulde tas inpakken en je avontuur kan beginnen. Over een van de de verschillende fietspaden, bijvoorbeeld. Of leun even achterover en geniet van het adembenemende landschap van deze prachtige streek.
    • Ideaal gelegen aan de kust van Cornwall
    • Toeristische hotspots in de buurt zoals Bude, Port Isaac, Padstow en Dartmoor National Park
    • Gezellige kustplaatsen met gouden stranden in de regio
Prijzen en beschikbaarheid
Bude Coastal Resort
Selecteer verblijfsduur
Aankomstdatum
Selecteer aankomstdatum
Bezoek Bude, de oorsprong van Cornwall
Bezoek Bude aan de noordkust van Cornwall voor een reis die voor ieder wat wils biedt: van romantische retraites voor koppels tot actieve familievakanties of als toevluchtsoord voor natuur- of geologieliefhebbers. Er zijn tal van restaurants om uit te kiezen, evenals een brede selectie van binnen- en buitenactiviteiten, waaronder sportcentra, speeltuinen, vissen, fietsen, golfen, surfen en andere watersporten. Echt een plek voor alle leeftijden.
Ontdek het mooie Port Isaac
Breng een bezoekje aan Port Isaac. Maak een prachtige wandeling langs de kliffen naar Port Gaverne, fiets de beroemde Camel Trail die Padstow en Daymer Bay verbindt. Hier wandel je langs lokale galerijen, musea, tuinen en kunst- en ambachtelijke winkels.
Bezoek het Eden Project, 's werelds grootste regenwoud
Geniet van de adembenemende ‘canopy walk’, interessante buitensculpturen en de langste tokkelbaanrit van Engeland in 's werelds grootste overdekte regenwoud.
Cornish trektochten om uit te proberen
Trek je wandelschoenen aan en ontdek de geschiedenis, het culturele erfgoed en de schoonheid van ongeveer 227 verschillende kustlijn- en strandexcursies om uit te kiezen, variërend van 2 tot 10 kilometer lang. Roadford Lake is bijvoorbeeld een aangename dagtocht, waarbij je verschillende stranden passeert. Bezoek het South West Coast Path, het langste voetpad van het Verenigd Koninkrijk, dat langs de kust loopt en op elk plekje weer een ander prachtig uitzicht biedt.
Onze accommodaties
Download de Landal-app: handig vóór en tijdens je vakantie
  • Vind alles wat er te doen is op het park én in de omgeving
  • Maak een reservering en bekijk de actuele openingsdagen en -tijden van de restaurants en andere faciliteiten
  • Eenmaal aangekomen op het park, navigeert de app je zo naar de geboekte accommodatie toe