Op de Veluwe
Vrijstaande accommodaties t/m 6 pers.
Zwembad, Restaurant, Fietsverhuur

Vakantiepark update

Landal De Veluwse Hoevegaerde is per 1 januari 2022 geen onderdeel meer van Landal GreenParks.

Is de Veluwe jouw favoriet? Kies dan voor een ander park in deze regio, zoals Landal Landgoed 't Loo of Landal Heihaas.

Kijk hier voor ons uitgebreide aanbod van Limburg tot Schiermonnikoog. Of ontdek je liever een villa in Engeland, Denemarken of Duitsland?

Op de Veluwe vind je rust of beleef je juist een actieve vakantie. Lekker uitwaaien tijdens een lange wandeling met de hond en ‘s avonds gezellig eten. Kies uit een van de mooi gelegen bestemmingen van Landal GreenParks.

Ontdek onze faciliteiten

Onze accommodaties

Alle accommodaties

1-4-persoons accommodatie

5-6-persoons accommodatie

Comfort accommodatie

Alle accommodaties
  • De medewerkers: 8,4
  • Omgeving: 8,9
  • Restaurant: 7,8
  • Prijs / kwaliteit verhouding: 7,7

We zien je graag snel op Landal De Veluwse Hoevegaerde

Tijdelijk een hoevewoning op de Veluwe betrekken? Boek dan een verblijf op Landal De Veluwse Hoevegaerde. Want naast luxe accommodaties, vind je op dit vakantiepark in Putten ook charmante rietgedekte hoeves. Met een prachtig uitzicht op de grote visvijver van het vakantiepark kun je op het terras van je accommodatie heerlijk toeven. Is het lekker weer? Neem dan een duik in het openluchtzwembad (verwarmd).

Ga de strijd aan in een tafeltenniswedstrijd en vier de overwinning met een sprong op de airtrampoline. Terwijl de kinderen zich vermaken met het Fun & Entertainment-programma van Landal Heihaas maak je een prachtige wandel- of fietstocht door de bossen en heidevelden. In de buurt kun je ook naar de bomentuinen op Landgoed Schovenhorst of het Dolfinarium Harderwijk.