Eten en drinken

Voor alle maaltijden en drankjes kunt u terecht op het park. Warme broodjes worden bezorgd, zodat u de deur niet uit hoeft voor het ontbijt. In Restaurant NEW Life kunt u genieten van een lunch of diner. Voor de lekkere trek haalt u een snelle hap bij de afhaalservice.
Meer eten en drinken

Zwemmen

Zon en zwemmen horen bij het zomerseizoen. Trek een paar baantjes na het ontbijt of neem een duik in het zwembad terwijl u geniet van de zon. Vanaf 1 mei tot 1 oktober is het openluchtzwembad met peuterbad geopend.
Zwempret

Sport en spel

Op Landal De Veluwse Hoevegaerde is volop vertier voor jong en oud. Ga een balletje slaan op de midgetgolfbaan, speel een potje tennis of gooi uw hengel uit in de visvijver. De strijd aangaan met een spelletje tafeltennis en schaken met het buitenschaakspel kan ook, er zijn volop mogelijkheden.
Alles over sport en spel

Kids

Tijdens uw verblijf op het park is er genoeg te doen voor het hele gezin. Dit park is bij uitstek geschikt om de omgeving te ontdekken. Bij terugkomst op het park roetsjen de kinderen van de glijbaan en leven ze zich uit op de airtrampoline. De kleinste gasten vermaken zich bij de dierenweide. Gedurende de zomerperiode plonsen de kids in het zwembad.
Kinderfaciliteiten

Omgeving

Vanaf het park kunt u gemakkelijk de Veluwe verkennen, met zijn tweetjes of met het hele gezin. In de omgeving van het park brengt u een bezoekje aan diverse bezienswaardigheden, zoals Het Nationale Park De Hoge Veluwe of Dierenpark Amersfoort.
Omgevingstips

Wandelen en fietsen

Trek uw wandelschoenen aan of ga op pad met een picknickmand achterop de fiets. Verken de omgeving en ontdek het groen van de natuur. Wandelend of op de fiets geniet u van de frisse lucht in het bos en op de heide. Landal De Veluwse Hoevegaerde is omringd door grenzeloze kilometers natuur.
Meer wandelen en fietsen