Sport en spel

Op Landal Eifeler Tor is van alles te doen, heerlijk in de frisse buitenlucht. Denk aan outdoor activiteiten als mountainbiken, waterfietsen op het meer, vissen, beachvolleyballen en meer. Of huur een fiets op het park en trek eropuit. De groene omgeving is er perfect voor!
Alles over sport en spel

Wandelen en fietsen

Welkom in het wandel- en fietsparadijs Nationaal Park Eifel, hier kunt u alle kanten op. Zowel actief als ontspannen verkent u het groen van de natuur. Fiets door de schilderachtige stadjes, over de vulkaanheuvels of wandel door de bossen en geniet van het uitzicht over het dal vanaf de ‘Eifel-Blicke’.
Meer wandelen en fietsen

Zwemmen

Eén van de leukste activiteiten tijdens de vakantie is zwemmen! Samen met de kids spetteren in het peuterbad of ontspannen baantjes trekken. Als gast heeft u dagelijks gratis toegang tot het overdekt zwembad én het openluchtzwembad. Met mooi weer kunt u ook de verkoeling opzoeken van het meer.
Zwempret

Omgeving

Een vakantie in de Eifel betekent een vakantie vol natuurschoon, de mooiste wandelroutes en uitdagende mountainbiketochten. Maar er is er meer… ga een middagje shoppen in Aken, bezoek met de kids één van de wildparken of beleef alle pret in Phantasialand. De Eifel heeft veel te bieden.
Omgevingstips

Eten en drinken

Wakker worden en lekker buiten ontbijten in het zonnetje, dat kan op het terras van uw accommodatie. Voor de lunch en het diner serveren wij traditionele gerechten en eigen gebrouwen bier in het Heimbacher Brauhaus. Op het gezellige overdekte terras kunt u genieten van koffie en cake en de gezelligheid van de boulevard.
Meer eten en drinken

Kids

Kids van alle leeftijden zijn van harte welkom. Samen met het Fun & Entertainment-team beleven ze een onvergetelijke tijd (tijdens de schoolvakanties). Knutselen, kliederen en spelletjes spelen in de Bollo Club. Of ga lekker ravotten in de natuur en ontdek als een echte padvinder allerlei beestjes. Vervelen is onmogelijk.
Kinderfaciliteiten

Beauty en wellness

Na een duik in het zwembad kunt u heerlijk ontspannen in de sauna. Laat u in de watten leggen en kies uit één van de professionele massagebehandelingen. Even een moment voor uzelf.
Meer beauty en wellness