Eten en drinken

Lekkere verse broodjes bij een ontbijt, bezorgd aan huis, een kop koffie drinken terwijl de kids zich uitleven in Bartje’s Boerderij, een drankje op het terras van Paviljoen de Swieber, een snelle lunch in Familiesnackbar het Smulpunt en heerlijk dineren bij Restaurant Het Land van Bartje, waar de kids zelf iets lekkers kiezen. Smullen!
Meer eten en drinken

Zwemmen

Tijdens de vakantie beleeft u de leukste momenten met uw kids in het zwembad. Plons samen in het water of ga hand in hand van de familieglijbaan. De kids vermaken zich met de waterattracties en roetsjen van de glijbanen. Bij mooi weer wordt het overdekt zwembad omgetoverd tot groot openluchtzwembad.
Zwempret

Sport en spel

Klaar voor de start…af! De kids spelen in de speeltuin, terwijl u een balletje slaat op de tennisbaan. Ga gezellig met het hele gezin midgetgolfen. Op het multifunctioneel sportveld wordt een voetbaltoernooi gehouden en in Bartje’s Boerderij kunnen de kinderen zich volop vermaken in de zandbak.
Alles over sport en spel

Kids

De onbezorgde vakantie is begonnen. Bollo heet u en uw kinderen welkom. De allerkleinsten vermaken zich in de Bollo Club met koekjes bakken en knutselen, de grotere kids spelen in de speeltuin met water en vermaken zich in de interactieve speelruimte. Tijd voor elkaar en samen genieten van elk moment!
Kinderfaciliteiten

Beauty en Wellness

Terwijl de kids zich uitleven neemt u de tijd om te relaxen. Een moment voor uzelf en helemaal tot rust komen met een gezichtsbehandeling of massage. Kom ontspannen in de beautysalon in het centrumgebouw. Op aanvraag komt
de schoonheidsspecialiste bij u in de accommodatie. Geniet!
Meer beauty en wellness

Omgeving

U verblijft midden in de bossen van natuurgebied De Hondsrug. Ga er samen
of met het hele gezin op uit in het veelzijdige Drentse landschap. Bekijk de historische hunebedden in Borger, ontdek gezellig Assen of sla een balletje op
de golfbaan naast het park.
Omgevingstips

Wandelen en fietsen

Wakker worden, een nieuwe dag is aangebroken. Samen eropuit om te genieten in de frisse buitenlucht. Stap op de mountainbike of de fiets en maak een prachtige tocht langs de heidevelden, veengebieden en door Drentse Bossen. Of verken het omgevallen bomenbos te voet met de kids.
Meer wandelen en fietsen

Golf

Golfliefhebbers kunnen hun hart ophalen. Naast het park ligt de prachtige 18-holes par 3 baan van Countrygolf Ees. Geniet van de rust en de natuur en sla een balletje op deze bosrijke golfbaan. Afslaan vanaf de driving range met overdekte afslagplaatsen en vervolg uw spel op de uitgestrekte baan. Heeft u geen ervaring? Ook dan kunt u hier terecht, want op deze golfbaan is een golfvaardigheidsbewijs niet verplicht.
Ontdek alle golfmogelijkheden