Eten en drinken

Van ontbijt tot diner, in ons restaurant kunt u zo aanschuiven voor een uitgebreide maaltijd, een snelle hap of een drankje op het terras. Het panorama uitzicht krijgt u er gratis bij! Maaltijden afhalen is ook mogelijk, of kies voor gezellig samen gourmetten in de accommodatie.
Meer eten en drinken

Zwemmen

Eén van de leukste dingen voor de kids tijdens de vakantie is zwemmen! Tijdens uw verblijf op Landal Hochwald heeft u dagelijks gratis onbeperkt toegang tot het overdekt zwembad.

Let op: alleen tijdens feestdagen is er een badmeester aanwezig.
Zwempret

Sport en spel

Op Landal Hochwald is van alles te doen, zowel binnen als buiten. Bowlen, midgetgolfen, vissen, waterfietsen en meer. Of doe mee met leuke activiteiten georganiseerd door het Fun & Entertainment-team. Ligt er ijs op het meer en een dik pak sneeuw? Dan kunt u hier zelfs schaatsen, langlaufen en rodelen!
Alles over sport en spel

Kids

Kids van alle leeftijden zijn van harte welkom. Het Fun & Entertainment-team staat te trappelen om met jou te knutselen, te kliederen en spelletjes te spelen in de Bollo Club. Als de kids het indoorspeelparadijs zien willen ze zeker niet meer naar huis!
Kinderfaciliteiten

Omgeving

In Saar/Hunsrück zijn nog veel sporen van de Romeinen en Kelten te zien. Stap op de fiets en ga cultuur snuiven in Trier, de oudste stad van Duitsland. Ook Saarburg is historisch mooi met kastelen en de beroemde waterval. Of maak een uitstapje naar het nabijgelegen Luxemburg. Er is zoveel te ontdekken.
Omgevingstips

Wandelen en fietsen

Wakker worden, de zon schijnt. Na een stevig ontbijt bent u klaar voor een nieuwe dag, vanuit uw accommodatie wandelt u zo de bossen in. De mooiste wandel- en fietsroutes leiden u langs pittoreske dorpjes, door Nationaal Park Hunsrück-Hochwald en langs voormalige spoorlijnen die verhard zijn als fietspad.
Meer wandelen en fietsen