Eten en drinken

Welkom in bourgondisch Limburg. Geniet van een volledig ontbijt, een gezonde lunch of een uitgebreid diner. Proost met een drankje op het terras. Of ga voor een culinaire verwennerij in uw bungalow en kies voor de luxe ontbijtmand of de vlaaien-, sparerib- of barbecueservice. Smullen!
Meer eten en drinken

Zwemmen

Maak tijdens uw verblijf gratis gebruik van het binnenzwembad van Sport- en Recreatiecentrum Polfermolen, op ca. 1 kilometer van het park. Waterpret voor jong en oud. Plons met het hele gezin in het zwembad en zoef van de glijbaan. Dobber samen in de stroomversnelling of oefen voor de zwemdiploma’s. 
Zwempret

Sport en spel

Klaar voor de start? Laat u sportief uitdagen en ga de strijd aan met het hele gezin. Een potje jeu-de-boules, een voetbaltoernooi op het sportveld of een race naar de top op de indoorklimwand. Sla een balletje op de golfbaan in de omgeving terwijl de kids zich uitleven in de speeltuin. Volop vertier voor iedereen.
Alles over sport en spel

Kids

Maak de leukste uitstapjes met het hele gezin. Na een dagje eropuit in de omgeving kunnen de kinderen nog heerlijk spelen op het park. Tijdens uw verblijf op Landal Kasteeldomein De Cauberg roetsjen de kids van de glijbaan of klauteren in de speeltuin.
Kinderfaciliteiten

Beauty en Wellness

Kom helemaal tot rust in Sauna & Wellness resort Thermae 2OOO, naast het park. Ontspan in diverse sauna’s, neem een duik in de Thermale baden en doe uw ogen even dicht tijdens een massage. Als gast van Landal ontvangt u korting op de entree.
Meer beauty en wellness

Omgeving

Er is zoveel te beleven in het heuvelachtige Zuiden: natuur, cultuur en actie. Beklim de Cauberg, trek de natuur in en ontdek gezellige dorpjes. Bezoek de mergelgrotten en laat u bijpraten over de rijke historie van Limburg. Het park is de perfecte uitvalsbasis voor fiets-, wandel- en autotochten in de omgeving.
Omgevingstips

Wandelen en fietsen

Trek uw wandelschoenen aan of huur een fiets op het park. Zowel actief als ontspannen kunt u alle kanten op. Van een sportieve tocht tot een cultureel uitstapje. Vanaf het park is er een uitgebreid netwerk van wandel-, fiets- en autoroutes uitgezet. Loop langs bij de receptie voor meer informatie en tips.
Meer wandelen en fietsen