Op en rond het resort

Landal Leycroft Valley is de ideale uitvalsbasis voor wie op zoek is naar een rustig toevluchtsoord in de prachtige 'countryside' van Cornwall. Het park is verscholen in een diepe bosrijke vallei, op slechts een korte wandeling van van de gouden zandstranden van Perranporth en St. Agnes. Maak boswandelingen, verken de nabijgelegen toeristische attracties zoals Newquay, Truro en het Eden Project, of geniet gewoon van het prachtige landschap vanuit je eigen luxe bubbelbad.
  • Boswandelingen
  • Op loopafstand van het strand van Perranporth
  • Lodges met luxe bubbelbad
  • Hondvriendelijk park
Prijzen en beschikbaarheid
Mountainbike in forrest

Fietsverhuur (in de buurt)

Trek eropuit en verken het unieke landschap van Cornwall op de fiets. Je eigen fiets kun je thuis laten want er zijn tal van fietsverhuurlocatis in de lokale steden Perranporth en St Agnes, waarvan sommige zelfs bij je bezorgen.
Drinks with seaview

The Watering Hole (in de buurt)

Op minder dan 5 km afstand van Landal Leycroft Valley vind je de sfeervolle strandbar The Watering Hole. Dit familiebedrijf op het gouden zandstrand van Perranporth Beach, is het hele jaar geopend voor lekker eten en drinken en georganiseerde evenementen.
Perranporth golf club, Perranporth, Cornwall

Perranporth Golf Club (in de buurt)

De Perranporth Golf Club ligt aan de Atlantische kust van Noord-Cornwall en biedt een prachtig uitzicht en een uitdagende ronde. De baan werd in 1927 ontworpen door de professionele golfer James Braid en ligt op een steenworp afstand van Landal Leycroft Valley.
Tennis balls and racket

Perran Tennis (in de buurt)

Perran Tennis in Perranporth is geopend voor niet-leden en verhuurt zowel hardcourt-banen als banen op het typisch Engelse gras. Ook het materiaal dat je nodig hebt voor een partijtje (of twee) kun je hier allemaal huren.
Newquay_Surfing

Perranporth Surf School (in de buurt)

Je reis naar Cornwall zou niet compleet zijn zonder een surfles die je bij Perranporth Surf School kunt boeken. De surfschool ligt aan het strand van Perranporth en verhuurt verder al het materiaal dat je nodig hebt. Op slechts een steenworp afstand van je lodge.
Onze accommodaties
Kijk voor álle actuele info in de Landal-app Onmisbaar vóór en tijdens jouw verblijf