Eten en drinken

Begin de dag goed met een stevig ontbijt die bij u in de accommodatie wordt bezorgd, lekker makkelijk! Op en rond het park vindt u diverse restaurants met Zeeuwse specialiteiten op de kaart, zoals De Schouwse Hoeve of Restaurant Zeebinkie. Of kom lekker uiteten bij Restaurant Westerschouwen.
Meer eten en drinken

Zwemmen

Op het park is geen zwembad aanwezig, maar het Noordzeestrand ligt maar op 3 kilometer afstand! In de zomer is het heerlijk vertoeven aan zee. Liever naar een zwembad? Dat kan op 15 minuten rijden vanaf het park bij een mooi subtropisch zwemparadijs (tegen betaling).
Zwempret

Sport en spel

Of u nu voor de ontspannen of sportieve activiteiten gaat, u hoeft zich geen moment te vervelen. Een potje golfen op de 18-holes golfbaan naast het park of tennissen bij Sportcentrum Westerschouwen (tegen betaling). Beleef de leukste momenten met elkaar!


Meer sport en spel

Kids

De kids kunnen al hun energie kwijt in de speeltuin voor de accommodatie. Vanuit uw bungalow houdt u een oogje in het zeil. In de zomer is het nóg leuker, dan organiseert het Fun & Entertainment-team allerlei gezellige activiteiten voor jong en oud!
Kinderfaciliteiten

Omgeving

In de waterrijke omgeving komt u helemaal tot rust. Beleef een heerlijke dag aan de kust of maak een tocht door het grootste bos van Zeeland. Ontdek de rijke historie in monumentenstad Zierikzee. Sluit de dag af op een terrasje in Burgh-Haamstede.
Omgevingstips

Wandelen en fietsen

In Zeeland wordt u omringd door water, duinen en bossen. Een afwisselend landschap en zoveel mooie plekken om te ontdekken! Stap op de fiets of trek uw wandelschoenen aan. Natuurgebied de Zeepeduinen ligt om de hoek, maar ook Boswachterij Westerschouwen met een uniek vogelgebied.
Meer wandelen en fietsen

Golf

Sla een balletje op de 18-holes golfbaan van Golfclub Molenberg tegenover het park, terwijl u geniet van het uitzicht over het Zeeuwse landschap. GVB is niet verplicht. Na een rondje golfen strijkt u neer op het gezellige terras voor een kopje koffie of heerlijke lunch.
Golf