Faciliteiten Twin Lakes

De ligging tussen het Lake District, de Yorkshire Dales, het Forest of Bowland, Morecambe Bay en de Arnside & Silverdale Area of Outstanding Natural Beauty zorgt ervoor dat er tijdens je verblijf altijd wel iets te zien en te beleven is. Ook vanuit je accommodatie kun je genieten van de omgeving. Vanaf het terras, met een bubbelbad en vismogelijkheden, heb je een prachtig uitzicht over het meer.
  • Vissen (*geldige visvergunning en uitrusting verplicht)
  • Speelveld
  • Lokale boerderijwinkel
  • Lodges met bubbelbaden
  • Hondvriendelijk
Prijzen en beschikbaarheid
Fresh produce at local farmers market

Lokale boerderijwinkel

Wanneer je bij je lodge aankomt, ligt er verse melk en sinaasappelsap voor je klaar in de koelkast. Deze producten komen van de Greenlands Farm Village, op slechts vijf minuten lopen van het park. Hier kun je als gast van Landal Twin Lakes terecht voor een gratis navulling. In de boerderijwinkel zijn ook tal van andere lokale producten te koop, waaronder vlees, kaas, wijn en jam. Een hapje eten doe je in de bistro. Daarnaast kun je je uitleven in de speelschuur, tijdens een potje lasergame of iets bouwen in de werkplaats.
Experience KVL 2019

Speelveld

In de buitenspeeltuin kunnen de kleintjes zich helemaal uitleven.
Ingleton Waterfalls Trail, UK

Wandelpaden

Meerdere nationale parken, Area's of Outstanding Natural Beauty en een prachtige kustlijn maken deze regio ideaal voor het maken van bijzondere wandelingen. Bewandel bijvoorbeeld de Ingleton Waterfall Trail, de natuurpaden van het Leighton Moss Nature Reserve of een van de routes bij Warton Crag.
Onze accommodaties
Kijk voor álle actuele info in de Landal-app Onmisbaar vóór en tijdens jouw verblijf