Eten en drinken

Laat het u tijdens de vakantie aan niets ontbreken. Warme broodjes worden bezorgd, zodat u de deur niet uit hoeft ’s ochtends. Een gezonde lunch tijdens uw fietstocht of uitgebreid diner met elkaar in één van de gezellige restaurants in de omgeving. Geniet van lokale specialiteiten. Bon appétit!
Meer eten en drinken

Sport en spel

Een balletje slaan op de tennisbaan, badmintonnen of gezellig jeu-de-boulen met elkaar. Iedereen kan zijn energie kwijt. Gooi uw hengel uit op één van de perfecte visstekjes. Echte sportievelingen kunnen zich helemaal uitleven in de Ardennen met kanoën, mountainbiken of paardrijden.
Alles over sport en spel

Kids

Op het park vermaken de kids zich in de speeltuin. Roetsjen van de glijbaan, zwieren op de schommel en zandkastelen bouwen in de zandbak. In de omgeving zijn er volop mogelijkheden voor leuke uitstapjes. Zwemmen met het hele gezin of ga naar Plopsa Coo voor een gezellige familiedag.
Kinderfaciliteiten

Omgeving

Midden in het groen van de natuur met een prachtig uitzicht over het dal. Kanoën op de rivier, ontspannen in de Thermen van Spa en met een wandeling in de bossen de mooiste plekjes van de Ardennen ontdekken. Het kletterende geluid van de watervallen van Coo en het heuvelachtige landschap. Laat u verrassen!
Omgevingstips

Wandelen en fietsen

Trek uw wandelschoenen aan of ga op pad met een picknickmand achterop de fiets. Wandel de natuur in of stap op de fiets om te genieten van een dag in de frisse boslucht. Meer actie? Met een mountainbiketocht trotseert u steile hellingen. Zowel actief als ontspannen kunt u alle kanten op in de Ardennen.
Meer wandelen en fietsen