Landal Vitamaris Badweg 53
9166 NE Schiermonnikoog
Contact park +31-(0)519 531 840 vitamaris@landal.nl Open plattegrond

Bereikbaarheid

Bootovertocht Schiermonnikoog
Vanaf Lauwersoog vertrekt de veerboot naar Schiermonnikoog. Je kunt je auto parkeren op het parkeerterrein van Lauwersoog (zie "Parkeren") of elders in de directe omgeving. Kijk hier voor meer informatie over de afvaartijden en ticketverkoop van de veerboot naar Schiermonnikoog, of neem telefonisch contact op met Wagenborg Passagiersdiensten via tel. 0900-9238 (€ 0,70 p/gesprek). Na aankomst in de Veerhaven Schiermonnikoog kun je gebruik maken van het openbaar vervoer of een taxi om het park te bereiken. 
Parkeren
Schiermonnikoog is een autoluw eiland: auto's (en andere motorvoertuigen) zijn op het eiland dus niet toegestaan. Je kunt je auto parkeren op het deels overdekte parkeerterrein van Lauwersoog (tegen betaling). 
Oplaadmogelijkheden elektrische auto
Het park biedt geen oplaadmogelijkheden voor elektrische auto's.
Openbaar vervoer
Vanuit Groningen en Leeuwarden vertrekken bussen naar Lauwersoog waar je op de veerboot naar Schiermonnikoog stapt. Bij aankomst op Schiermonnikoog staan bussen en taxi's klaar om je naar Landal Vitamaris te brengen. Tijdens verwachte drukte rond feestdagen, vakanties en evenementen worden extra bussen ingezet. Voor de actuele dienstregeling en meer informatie kun je terecht op de website van Qbuzz of kijk je op 9292ov.nl. Ga je met de bus naar het park, neem dan lijn 'Badweg' of 'Vitamaris'.


Aankomst & vertrek

Meld je bij aankomst op het park bij de receptie. Daar ontvang je de sleutel van je accommodatie en meer informatie. Kom je buiten de openingstijden van de receptie aan? Neem dan vooraf contact met ons op.
Inchecken vanaf 16:00 uur
Voor deze tijd mag je natuurlijk wel al gebruik maken van de faciliteiten op het park. Of de omgeving van het park ontdekken.
Uitchecken tot 10:30 uur
De rest van de dag ben je natuurlijk wel van harte welkom bij de faciliteiten op het park.
De eindschoonmaak doen wij
Wij vragen jou de accommodatie bezemschoon achter te laten, het afval weg brengen, de vaatwasser uitruimen en het beddengoed verzamelen.

Goed om te weten

Wifi
Op het gehele park kun je gebruik maken van gratis wifi.
Huisdieren
Dit is een huisdiervrij park, huisdieren zijn op dit park niet toegestaan. 
Wasserette
Er is op het park een wasserette met wasmachines en drogers aanwezig (tegen betaling).

Faciliteiten en activiteiten

Bekijk op de faciliteitenpagina en in de Landal-app alvast wat er op en rond het park te doen is. In onze app vind je onder andere ook actuele openingstijden en kun je reserveringen doen. Naar de app Bekijk faciliteiten
Kijk voor álle info in de Landal-app Handig vóór en tijdens jouw verblijf

Bekijk jouw boeking

Alles rondom jouw boeking regel je eenvoudig op één plek. Wijzig je boeking, rond je betaling af en laat weten hoe laat je aankomt. Haal alles uit je verblijf.
Upgraden met leuke extra's Zo ben je van alle gemakken voorzien en hoef jij alleen maar te genieten van je vakantie.
Bekijk je accommodatie Kom te weten wat je kunt verwachten in je accommodatie en waar op het park je deze kunt vinden.
Reisgezelschap wijzigen Je kunt eenvoudig gegevens aanpassen of iemand aan jouw reisgezelschap toevoegen of verwijderen.
Mijn boeking