Omgeving

Ontdek het gezellige stadje Winterberg of ga met de hele familie op pad naar Pretpark Fort Fun. Of u nu liever in de natuur bent, op avontuur gaat of lekker actief bezig wilt zijn, in de omgeving van Landal Winterberg is van alles te doen en voor ieder wat wils!

SauerlandCard

De vrijetijds- en gastenkaart, Sauerlandcard, is gratis te verkrijgen bij de receptie van Landal Winterberg. Hiermee kunt u gratis gebruik maken van de bus en de trein zodat u eropuit kunt in de regio. Profiteer ook van aantrekkelijke kortingen bij vele activiteiten in de omgeving. Sportfaciliteiten, zwembaden, skigebieden en nog veel meer. Of beleef plezier met het hele gezin op de zomerrodelbaan. De Sauerlandcard biedt voor ieder wat wils!

Panorama Belevenisbrug

Winterberg
Op de Panorama Erlebnis-Brücke klimt en balanceert u via verschillende stations op wel twaalf meter hoogte boven de grond.
WebsiteCa. 6 kilometer van het park

Fort Fun Adventure Land

Bestwig
Actie, relaxing, shows, events: entertainment voor de hele dag is gegarandeerd. Aan de receptie koopt u in alle rust uw kaarten, zodat u bij Fort Fun zelf niet meer in de rij hoeft te staan. Durft u de achtbaan in of bezoekt u liever één van de verrassende shows? Voor jong en oud is hier genoeg te doen!
WebsiteCa. 17,5 kilometer van het park

Zomer Rodelbaan

Winterberg
Rodelen in bijna alle weersomstandigheden. Hier vindt u 700 meter snelheid, bochten, bruggen en heuvels. Op hoge snelheid naar beneden!
WebsiteCa. 6 kilometer van het park

Klimpark Winterberg

Winterberg
In het klimpark kunnen zowel beginners als gevorderden klimmen, hangen en balanceren tussen de bomen. Voor kinderen is er een kinderparcours. 
WebsiteCa. 5,5 kilometer van het park

Bikepark Winterberg

Winterberg
Bikepark Winterberg is een groot avonturenpark voor iedereen met een passie voor fietsen, zowel voor beginners als gevorderden.
WebsiteCa. 6 kilometer van het park

Meer tips