Babymoon

Intensief genieten van het samenzijn
Zoek & boek
Waar ga je naartoe op babymoon?
Onze aanbeveling voor jou
Zwangerschap
Wanneer is de beste tijd om samen op babymoon te gaan?
De meest ideale periode voor de babymoon is het tweede trimester, ook wel de 'honeymoon period' van je zwangerschap genoemd. De ergste kwaaltjes zijn dan verdwenen en de buik is nog niet zo groot dat hij in de weg zit. De meeste vrouwen voelen zich dan weer energiek(er), zijn niet meer misselijk en hebben weer zin om iets te ondernemen.
LGN Belevingsfotografie zomer 2015
Babymoon met kinderen
Er wordt niet alleen aan papa en mama gedacht, maar ook aan de oudere kinderen! Op onze parken is er van alles te doen voor jouw dreumes, peuter of kleuter. Spetteren in het peuterbad, dansen in de de minidisco of dieren voeren bij de kinderboerderij. Geniet samen van de natuur en de rust.
Zoek de ideale bestemming
Babymoon: Zwanger op vakantie

Om voor de komst van de baby nog even te genieten van elkaars onverdeelde aandacht gaan veel stellen op 'babymoon': nog één keer samen heerlijk op vakantie. Voor de baby is het goed als je een ontspannen zwangerschap ervaart. Een babymoon is daarom een uitstekend excuus voor een welverdiende vakantie en extra quality time met jouw partner. De parken van Landal GreenParks bieden de perfecte uitvalsbasis voor jouw babymoon midden in de natuur.