Ontdek Ouwehands Dierenpark

Bekijk beren vanaf een loopbrug, maak kennis met de olifanten en stokstaartjes en bestudeer de tijgers en leeuwen. In Ouwehands Dierenpark ontmoet u allerlei exotische en Europese diersoorten. Om het bezoek nog specialer te maken, kunt u deelnemen aan een exclusief programma: 'Trainer for a day'.

Reuzenpandaverblijf Pandasia

Heeft u altijd al een reuzenpanda in het echt willen bewonderen? Dat kan dit voorjaar in Ouwehands Dierenpark! De twee reuzenpanda’s Xing Ya en Wu Weng zullen de komende vijftien jaar op het park verblijven in het speciaal ingerichte verblijf Pandasia. Dit verblijf maakt onderdeel uit van een groter Aziatisch leefgebied met verschillende Aziatische diersoorten.

Beleef het avontuur

In de provincie Utrecht, in Rhenen, is Ouwehands Dierenpark gebouwd. Hier leven de dieren in mooie verblijven die zo gemaakt zijn dat ze lijken op hun natuurlijke omgeving. Geniet met het hele gezin!

Trainer for a day

Lijkt het u leuk om Afrikaanse olifanten van dichtbij te zien? Dat kan tijdens het programma: 'Trainer for a day'. Neem deel aan een exclusief programma dat in het teken staat van het contact maken met de olifant en het voeren en het trainen van deze mooie beesten.

Avontuur in het Berenbos

Ontdek de wereld van de beren tijdens deze expeditie! Het Berenbos, een bijzondere ervaring rondom de bruine beren en wolven. Dwalen in het doolhof en kom alles te weten over de beer in het pittoreske dorp Karpatica. Tijdens de expeditie heeft u een prachtig uitzicht op het bos, de waterval en de beren.

Plezier voor het hele gezin

Zoveel te ontdekken! Maak vriendjes met de stokstaartjes of beleef de 'Gorilla Adventure'. Ga op zoek naar gorilla's, slinger door de reusachtige kloof, daal af in de oude mijnschacht diep onder de grond en beleef een spannend avontuur tussen de gorilla's. Ontmoet deze indrukwekkende mensapen in het grootste gorillaverblijf van Nederland op 10 meter hoogte. Durft u het aan?

Parken in de buurt van Ouwehands Dierenpark

Park Afstand Regio Plaats
Landal Amerongse Berg 12 km Utrecht Overberg
Landal Heihaas 43 km Gelderland Putten
Landel Heideheuvel 45 km Gelderland Beekbergen
Landal Rabbit Hill 50 km Gelderland Uddel

Uw vakantie

De prijs is mede afhankelijk van verblijfsduur en aankomstdatum. Als deze niet zijn geselecteerd wordt het meest voordelige aanbod getoond van de komende 2 maanden:

Land en Regio
OK
Land en Regio
Aankomstdatum
Periode

Weekend

Week

Midweek

Anderhalve week

Twee weken

Periode
OK
Aankomstdatum
Reisgezelschap
OK
Reisgezelschap

Land/Regio

Omgeving

Park

Parkfaciliteiten

Parkactiviteiten

Accommodatie

Accommodatie faciliteiten

Filters :
 • Parken in de buurt van Ouwehands Dierenpark
Bezig met het ophalen van data...

Landal Rabbit Hill Nieuw Milligen, Gelderland, Nederland

Park op de kaart
 • 290 bungalows, 18 stacaravans en 5 safaritenten
 • Overdekt zwembad
 • Indoorspeelparadijs
vanaf 498
Nu vanaf 299
Info & Boeken

Prijzen zijn exclusief € 26 reserveringskosten per reservering en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen € 7,95 p.p. en kinderbedlinnen € 6,95 p.p., toeristenbelasting € 0,99 p.p.p.n.

3 nachten - 13 Juli 2018

Landal Heideheuvel Beekbergen, Gelderland, Nederland

Park op de kaart
 • 242 vrijstaande bungalows
 • Café-Bistro Woods met terras
 • Overdekt zwembad
vanaf 305
Nu vanaf 229
Info & Boeken

Prijzen zijn exclusief € 26 reserveringskosten per reservering en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen € 7,95 p.p. en kinderbedlinnen € 6,95 p.p., toeristenbelasting € 0,99 p.p.p.n.

3 nachten - 22 Juni 2018

Landal Heihaas Putten, Gelderland, Nederland

Park op de kaart
 • 186 bungalows
 • Overdekt zwembad
 • Café-Bistro Woods met terras
vanaf 347
Nu vanaf 219
Info & Boeken

Prijzen zijn exclusief € 26 reserveringskosten per reservering en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen € 7,95 p.p. en kinderbedlinnen € 6,95 p.p., toeristenbelasting € 1,09 p.p.p.n.

3 nachten - 29 Juni 2018

Landal Amerongse Berg Overberg, Utrecht, Nederland

Park op de kaart
 • 71 woningen
 • Overdekt zwembad
 • Directe toegang tot Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug
vanaf 545
Nu vanaf 359
Info & Boeken

Prijzen zijn exclusief € 26 reserveringskosten per reservering en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen € 7,95 p.p. en kinderbedlinnen € 6,95 p.p. , toeristenbelasting € 1,02 p.p.p.n. (vanaf 13 jaar).

3 nachten - 06 Juli 2018