Tussen tijgers en achtbanen

Het Dieren- en pretpark Thüle combineert het beleven van de spannende natuur met heel veel plezier! In het gebied ter grootte van 17 hectare vindt u niet alleen meer dan 600 dieren van over de hele wereld, maar ook een pretpark met vele attracties. Een avontuurlijke dag uit met het hele gezin, staat niets in de weg!

Spannende dierenwereld

In de dierentuin kunt u genieten van de kleurrijke dierenwereld op zijn best! Beleef 120 diersoorten van dichtbij. Bezoek tijgers, zebra's, stokstaartjes en hangbuikzwijnen. Maak een wandeling door het Kattagehge, waarbij de kleine apen zo dichtbij komen dat ze zijn aan te raken.

Plezier voor de hele familie

Maak wilde ritten in de achtbaan, snelle bochten met de bobslee of rijdt lekker rustig rondjes in de tractor. Niet bang voor water? Dan biedt waterglijbaan "Wilder Ukawango" een verfrissende afkoeling! Voor de kleintjes zijn in het park verschillende leuke draaimolens en springkussens aanwezig. Hier is plezier gegarandeerd voor alle leeftijden!

Voederen toegestaan!

De kinderboerderij is niet alleen voor de jongste bezoekers een leuke belevenis. Kom de talrijke geiten voederen en aaien. Een onvergetelijke ervaring voor jong en oud.

Park tour voor groepen

Wie alles precies wil weten, moet een begeleide rondleiding door de dierentuin beslist niet missen. De rondleidingen duren tussen de 45 en 90 minuten en worden afgestemd op de gemiddelde leeftijd van de deelnemers. De prijs voor een gids is € 45 voor maximaal 20 personen.

Korting op de entreekaarten

In Landal Dwergter Sand zijn scherp geprijsde entreekaarten verkrijgbaar bij de receptie, voor de Dieren- en pretpark Thüle. Dit bespaart u tijd en geld, omdat u niet hoeft te wachten in de rij bij de kassa van de dierentuin.

Parken in de omgeving

Park Afstand Regio Plaats
Landal Dwergter Sand
10 km Oldenburger Münsterland
Molbergen

Uw vakantie

De prijs is mede afhankelijk van verblijfsduur en aankomstdatum. Als deze niet zijn geselecteerd wordt het meest voordelige aanbod getoond van de komende 2 maanden:

Land en Regio
OK
Land en Regio
Aankomstdatum
Periode

Weekend

Week

Midweek

Anderhalve week

Twee weken

Periode
OK
Aankomstdatum
Reisgezelschap
OK
Reisgezelschap

Land/Regio

Omgeving

Park

Parkfaciliteiten

Parkactiviteiten

Accommodatie

Accommodatiegrootte
Accommodatie - Speciale accommodaties
Accommodatie - Algemeen

Accommodatie faciliteiten

Labels
Indeling
Accommodatiefaciliteiten
Filters :
  • Parken in de buurt van Dieren- en pretpark Thüle
Bezig met het ophalen van data...

Landal Dwergter Sand Molbergen, Oldenburger Munsterland, Duitsland

Park op de kaart
  • 160 bungalows
  • Rustig gelegen in natuur- en recreatiegebied
  • Recreatiemeer naast het park
v.a. 369
Nu v.a. 129
Info & Boeken

Prijzen zijn exclusief € 27,50 (vanaf 2020: € 28) reserveringskosten per reservering en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen € 7,95 p.p. (vanaf 2020: € 8,50) en kinderbedlinnen € 6,95 p.p. (vanaf 2020: € 7,50), toeristenbelasting NVT.

3 nachten - 30 Augustus 2019